Delicatese Literare
Prezentari carti

Dulce armonie de Amanda Quick, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Dulce armonie (Sweet Starfire – 1985)

Amanda Quick

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

  1. Dulce armonie – Editura LiteraSweet Starfire – 1985
  2. Flacăra de cristal – Editura Litera – Crystal Flame – 1986 – prezentare
  3. Shield’s Lady – 1989
Amanda Quick alege pentru ca fundal pentru minunata poveste de dragoste o lume dintr-un viitor îndepărtat, dar cu totul posibil…
La două secole după ce o navă de oameni a colonizat sistemul solar Stanza Nine, Cidra Rainforest, născută într-o familie de Armonieni, părăsește comunitatea în care trăise de când se știa în căutarea unei legende care să îi permită dobândirea capacităților telepatice care i-ar fi oferit posibilitatea să se integreze complet în lumea părinților ei și să-și urmeze ceea ce este convinsă a fi destinul ei. Pentru asta însă, are nevoie de ajutor și, printr-o serie de evenimente, ajunge să călătorească alături de Teague Severance, un pilot-curier cum nu se putea mai diferit de ea.
Peripețiile lor se precipită odată cu aterizarea pe Renaissance, o planetă cu vegetație luxuriantă în care pericolul pândește la orice pas, iar înfruntările nu sunt doar fizice, ci și psihologice. Alături de Severance, Cidra descoperă că, poate, nu sunt chiar atât de diferiți, iar cea mai importantă legătură pe care o poate căpăta este încrederea absolută. Pentru ea, această aventură se dovedește una de descoperire a adevăratei sale naturi și pasiuni.
„Cu disperare, încercă să facă ordine în emoţiile contradictorii care se învolburau în ea. În haosul din mintea ei era un element clar care voia să-i ofere alinare bărbatului acestuia. O altă parte din ea se străduia să îl înţeleagă atingându-l, o idee care nu avea nici o logică pentru ea. Şi mai era şi altceva ce trebuia să înţeleagă: o răbufnire derutantă de căldură în abdomen, care părea să se întindă prin tot corpul, curgându-i prin vene.”
„Sărutul acesta era diferit, extrem de diferit de orice trăise vreodată Cidra. Îşi simţi buzele îndemnate să se deschidă cu o senzualitate agresivă. Şi descoperi că nu se putu abţine să nu reacţioneze. Ceva adânc în ea părea dintr-odată a se trezi la viaţă, luptând să iasă la suprafaţă. Cu mare surprindere, îşi dădu seama că, deşi nu mai trăise aşa ceva până atunci, ştia ce era. Ceva latent mereu în ea ştia totul despre ce se întâmpla acum.”
„Energia îl înhăţă, nemaifiind la fel de puternică de data aceasta, dar reuşi să îl forţeze să se lase în genunchi. Apucă arma cu ambele mâini şi ţinti către sursa acelei lumini stranii. Lansă un foc şi apoi încă unul până ce nava fu scuturată de o mică explozie. O auzi pe Cidra strigându-l pe nume, după care totul rămase nemişcat.”
Veți citi întreaga poveste în romanul DULCE ARMONIE de Amanda Quick – apariție vineri 15.09.2017 la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

 

 

5 Comments

Spune-ți părerea!