Delicatese Literare
Prezentari carti

Dulce mânie de Sandra Brown, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Dulce mânie

(Sweet Anger – 1985)

Sandra Brown

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Data apariție: august 2022

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărţile ei au fost publicate în 33 de ţări, în peste 80 de milioane de exemplare.

Kari Wynne are toate motivele din lume să-l urască pe procurorul Hunter McKee. Deși nu a provocat direct moartea soțului ei, un respectabil consilier municipal, implicarea lui McKee în investigația referitoare la dispariția unor fonduri guvernamentale îi zdruncină din temelii întreaga existență. În mijlocul scandalului enorm generat de conflictul dintre ei, Kari caută cu disperare să dezlege misterul din jurul morții soțului ei și să afle ce-a fost adevărat în căsnicia lor. Dar omul care i-a distrus reputația și viața, pe care ar trebui să-l urască din toată inima, trezește în ea o pasiune cum n-a mai cunoscut vreodată.

Citate:

„Însă cum ar fi putut să-şi înăbuşească dorinţa, o dorinţă mai puternică decât orice altceva simţise vreodată?

Nu o stârnise la întâmplare. Nu o alesese dintr-o mulţime, hotărând ca ea să fie ţinta dorinţei lui. Din cauza situaţiei lor, ar fi fost ultima persoană pe care s-o aleagă de bunăvoie. Nu îşi dorise să fie atras de ea, se întâmplase pur şi simplu. Acum ce naiba ar fi putut să facă în privinţa asta?

Toată povestea era o nebunie, o sminteală în toată regula, era de-a dreptul un act de sinucidere politică şi profesională, dar el, ca un tâmpit, se lăsase atras în ea. Se îndrăgostise de duşman.”

„Cum putea fi atât de îngrozitor de ostilă când el nu se putea gândi Decât la cât de mult o dorea? Cum ar fi fost dacă ei doi erau Amanţi, întâlnindu-se să bea ceva înainte de-a urca într-o cameră, unde să-şi petreacă întreaga seară făcând dragoste?

O, ar fi fost cu totul altceva. Ea nu ar fi stat încruntată, ci i-ar fi adresat acel zâmbet dulce specific unei femei care ştie că iubitul ei moare de nerăbdare să o aibă. Ar fi stat aproape de el, cuibărindu-se la pieptul lui, schimbând sărutări mărunte, doar din buze. Poate că mâna ei i-ar fi mângâiat partea de sus a coapsei. Poate că el şi-ar fi trecut, aparent neintenţionat, dosul degetelor peste sânii ei. Ea s-ar fi prefăcut uluită de îndrăzneala lui, i-ar fi dat jucăuş mâna la o parte, dar privirea i-ar fi strălucit de dorinţa tot mai intensă.”

„Sentimentul de vină, rezervele şi ambiguităţile erau uitate. Se topiră amândoi în fierbinţeala atotcuprinzătoare a acelui sărut. Nu mai era stăpână pe mintea ei; era condusă exclusiv de simţurile ei.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul DULCE MÂNIE de Sandra Brown. De vineri, 19 august, la chioșcurile din toată țara, la prețul de 15,99 lei. (Romanul a mai fost publicată în anul 2011).

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice august 2022

Spune-ți părerea!