Delicatese Literare
Prezentari carti

Dulce răsplată – seria Greycourt de Elizabeth Hoyt, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Dulce răsplată

(Not the Duke’s Darling – 2018)

Elizabeth Hoyt

Editura Litera

Colecția Iubiri de poveste

  1. Dulce răsplată (Not the Duke’s Darling – 2018)
  2. O pereche pe măsură (When a Rogue Meets His Match – 2019) – prezentare
  3. No Ordinary Duchess – 2021

Pentru Freya de Moray viața este o adevărată provocare: deși este fiică de duce și s-ar putea învârti în cercurile alese ale aristocrației, este devotată trup și suflet Societății Femeile Înțelepte, un ordin secret din care face parte. Iar pentru a-și duce la îndeplinire sarcinile primite, este gata să lucreze sub un nume fals ca însoțitoare pentru tinerele domnișoare din înalta societate. Însă există un lucru pe care Freya nu îl poate face – să îl ierte pe Christopher Renshaw, duce de Harlowe, bărbatul care a adus scandalul și dezonoarea asupra familiei ei. Iar când amândoi sunt invitați la aceeași petrecere, Freya găsește ocazia perfectă pentru a-și planifica răzbunarea.

Șantajat cu publicarea unor scrisori compromițătoare, Christopher Renshaw acceptă să participe la petrecere cu gândul de a pune capăt acestei situații. Dar, când o recunoaște pe Freya printre invitați, își dă seama că problemele lui abia încep, căci ea îi aduce aminte de toate greșelile din tinerețe, dar este și întruchiparea tentației în fața căreia nu poate rezista. Iar când Freya este în pericol de moarte, Christopher riscă totul pentru a o apăra, dar și pentru a-i câștiga încrederea… și inima.

Citate:

„Razele lunii o luminau în nuanțe de gri, aproape nefirești.
Dar era o femeie reală, cu brațele sub mâinile lui, cu ochii scăpărând enervați la el, cu gura într-o grimasă.
– Mă înnebunești, hoață mică! șopti el și cedă tentației constante, teribile.
O sărută.
Era pregătit să fie împins, dar buzele ei se deschiseră sub ale lui. Putea fi o rătăcire. Putea să-și amintească în câteva secunde că îl detesta. Dar între timp el avea să ia ceea ce-i oferea ea.”
„Acest lucru era cel mai ridicol dintre toate: o dorea ca femeie. Ea scuipa ură de pe buzele ei moi și în același timp îl privea cu ochii ei verzi-aurii de parcă el însemna ceva. De parcă și ea l-ar fi putut dori.
De parcă el putea să o cucerească să găsească pacea.
Și totul era o iluzie.
Un bărbat putea să înnebunească tânjind după o femeie pe care nu o putea atinge.”
„Cum putea el să dorească o femeie așa de îndărătnică?
Pentru că îl provoca. Pentru că ea se înfuria, devenea și pasională. Pentru că el surprinsese o lumină dulce în privirea ei de câteva ori când îl privise.
Pentru că sub toți acei spini ascuțiți se afla o femeie inteligentă, caldă.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul DULCE RĂSPLATĂ de Elizabeth Hoyt, primul volum al seriei Greycourt – disponibil de luni, 8 martie 2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Elizabeth Hoyt pot fi comandate pe litera.roelefant.rolibris.ro, librariadelfin.ro, librarie.netcarturesti.ro, emag.rocartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Elizabeth Hoyt

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *