Delicatese Literare
Prezentari carti

Ecouri eterne, Emblema eternitatii Vol.2 de Angela Corbett, Editura Corint, Colectia Leda Edge

Ecouri eterneEcouri eterne

Angela Corbett

Editura Corint

Leda Edge

Nr. pagini: 352
Volumul al II-lea din seria Emblema eternității/ Emblem of Eternity:
  1. Nemuritoarea Starling – Eternal Starling, 2011 – recenzie
  2. Ecouri eterne – Eternal Echoes, 2013
Traducător: Andra Elena Agafitei
An aparitie: 2018
Angela Corbett a absolvit Westminster College, având dublă specializare în comunicare și sociologie. A lucrat ca jurnalist și director de comunicare și marketing.
O dragoste atât de puternică, încât nici eternitatea nu o poate distruge
Au trecut aproape patru luni de când Evie Starling a aflat că este o Urmăritoare cu puteri nemaivăzute și de când a reușit să învingă Clanul lui Caleb din Rezistenţa Daevos ai cărui membri îi luau prizonieri pe ceilalţi asemenea ei. Numai că răpirile continuă și, pe măsură ce forţele răului reîncep să apară, Evie își jură să rezolve misterul dispariţiilor. Aceia care ar trebui să o ajute, Alex și Emil, sufletele sale pereche, complică totul impunându-i să înceapă să se întâlnească, pe rând, cu fiecare. Măcinată de sentimente contradictorii, Evie trebuie să facă faţă și imaginilor dintr-o viaţă trecută, amintiri care, în loc să o ajute să facă o alegere, încurcă și mai mult totul.
Pe măsură ce lumea din jurul ei alunecă în haos, Evie trebuie să înfrunte umbre misterioase, un dușman malefic, dar și un adevăr cutremurător.
Va reuși, oare, să își accepte trecutul și rolul sau va alege să ignore ecourile eterne?

Cărţile autoarei Angela Corbett pot fi comandate de pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro. şi de pe site-ul Editurii Corint

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *