Delicatese Literare
DIVERSE

Editura Nemira la Gaudeamus 2018

Editura Nemira la Gaudeamus 2018

Editura Nemira vă așteaptă anul acesta la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus, în perioada 14-18 noiembrie, cu cele mai noi apariții editoriale și cadouri de Crăciun.
Sub sloganul E timpul să te trezești!, Nemira invită cititorii să descopere cel mai recent roman al lui Stephen King, scris împreună cu fiul său, Owen King, Frumoasele adormite, un thriller cu o premiză incendiară: ce s-ar întâmpla dacă, dintr-o dată, femeile ar dispărea din lume?
Gaudeamus2018_Nemira
Parte din noul imprint Armada de literatură science fiction, fantasy și thriller mai sunt noutățile: Dirk Gently. Agenția de investigații holistice, de Douglas Adams, Băiatul de pe pod, de M.R. Carey, Umbra magiei, de Kat Howard și Orașul companiei, de Madeline Ashby.
Matt Haig revine cu o carte foarte personală și curajoasă: Câteva motive să iubești viața: după depresia suferită la 24 de ani, Haig scrie o carte despre experiența lui, carte ce depășește granițele memoir-ului sau ale volumelor self-help, devenind o pledoarie pentru a trăi mai frumos.
În colecția Babel de literatură străină apare romanul Un gentleman la Moscova, de Amor Towles, povestea cuceritoare a unui învins care, paradoxal, învinge dezumanizarea fără să iasă dintr-un hotel.
Pentru nopțile lungi de iarnă, cititoarele se pot delecta cu O zi de decembrie, de Josie Silver, romanul perfect dacă vrei să citești un Love Actually în proză.
E dovedit științific: femeile sunt tari! Aceasta este premisa cărții Femei în știință. 50 de femei temerare care au schimbat lumea, scrisă și ilustrată de Rachel Ignotofsky – o carte cu portretele femeilor care au schimbat și inovat domeniul științei, ingineriei și tehnicii.
Cititorii de literatură Young Adult găsesc la standul Nemira primul volum dintr-o serie extrem de îndrăgită: Frăția corbilor, de Maggie Stiefvater: un thriller neogotic despre un grup de cinci adolescenți în căutarea supranaturalului.
Noile apariții din colecția de literatură română n’autor sunt romanele Piramida, de Cristian Englert – un thriller despre lumea literară bucureșteană ca un joc pentru putere și Noaptea dintre lumi, de Irina Georgescu, povestea Anei, fata cu părul alb, care e ajutată de o ființă misterioasă să treacă prin labirintul dificil al adolescenței.
În colecția Vorpal de poezie, apare volumul m o n o i d e a l, de Vasile Leac.
Sursa: Editura Nemira

 

Cărţile Editurii Nemira pot fi comandate de pe nemira.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *