Delicatese Literare
Prezentari carti

Editura RAO lansează cartea Războiul din Ucraina, prima din România pe această temă

Editura RAO lansează o carte despre războiul din Ucraina, prima din România pe această temă:

RĂZBOIUL DIN UCRAINA de Iosefina Pascal, Marius Ghilezan, Cozmin Guşă, Andrei Guşă, H. D. Hartmann, Petru Romoşan, Adrian Severin, Sorin Roşca Stănescu

«Cartea Războiul din Ucraina este dovada scriptică a faptului că democrația este vie, dar reprezintă și un semnal de alarmă tras cu privire la pericolul intrării în „Epoca Post-Adevăr“. Structurată pe zile, ca un veridic jurnal de război, cartea Războiul din Ucraina va așterne în fața ochilor dumneavoastră interpretări diferite ale întâmplărilor aflate și acum în desfășurare.
Mai mult decât atât, Războiul din Ucraina este o „carte-documentar“ prin intermediul căreia cititorul va parcurge toate etapele premergătoare războiului la care asistăm astăzi și va primi răspunsuri multiple la întrebările cu privire la urmările resimțite atât de România, cât și de întregul Occident, din cauza relațiilor explosive dintre Rusia și lumea civilizată. De la lecții de istorie și de drept internațional până la previziuni economice și sociologice și, nu în ultimul rând, o notă de pamflet amar, autorii acestei cărți și-au propus să vindece societatea măcinată de „propaganda urii“ și să unească poporul dezbinat în față evenimentelor istorice copleșitoare.
Războiul din Ucraina reușește să promoveze ceea ce mass-media, precum și părțile beligerante au uitat sau trunchiat cu bună știință în aceste momente de inflexiune istorică: „Dreptul la opinie și liberă informare“.»

Lansarea cărții Războiul din Ucraina de la Clubul diplomaților, 5 mai 2022:

https://youtu.be/XUlt9SyTpPM

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, libris.ro, librex.ro, cartepedia.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura RAO

Spune-ți părerea!