Delicatese Literare
Prezentari carti

Eleanor Oliphant se simte excelent de Gail Honeyman, Editura RAO

Eleanor Oliphant se simte excelent

Gail Honeyman

Editura RAO

An aparitie: 2019

Nr. pagini: 416

Titlu original: Eleanor Oliphant Is Completely Fine – 2017

Traducător: Ana-Cristina Popa

NO.1 NEW YORK TIMES BESTSELLER

CEL MAI BUN ROMAN DE DEBUT – COSTA BOOK AWARDS

Uimitorul roman de debut al lui Gail Honeyman prezintă povestea unei fete care a învățat să supraviețuiască, fără să știe însă cum să trăiască sau să iubească. Eleanor Oliphant, o femeie în vârstă de 30 de ani, duce o viață simplă.
Ea poartă aceleași haine în fiecare zi, mănâncă aceeași mâncare la masă de prânz și cumpără invariabil o pizza și două sticle de votcă pentru weekend, pe care îl petrece pălăvrăgind la telefon cu Mami. Lumea sa rigidă și ordonată este întoarsă pe dos încă de la începutul romanului, iar călătoria ca un roller coaster care urmează este nu numai sfâșietor de tristă, ci și înduioșător de amuzantă.
„Unul din motivele pentru care suntem cu toţii în măsură să continuăm să existăm pe durata alocată nouă în această vale verde şi albastră de lacrimi este că există, mereu, oricât de îndepărtată ar fi, posibilitatea schimbării”.
O carte emoționantă, amuzantă și fascinantă, asemănătoare cu antieroina sa unică… Vă veți îndrăgosti de Eleanor Oliphant. – J. Ryan Stradal
În curând, o ecranizare în producția lui Reese Witherspoon.

 

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.rolibrex.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura RAO

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *