Delicatese Literare
Prezentari carti

Eu inca te iubesc de Cristina Chiperi, Editura BESTSELLER 

Eu încă te iubesc (I still love you, 2016)

Cristina Chiperi

Editura: BESTSELLER

An apariție: 2018
Nr. pagini: 334

 

Cristina Chiperi, originară din Republica Moldova, locuiește împreună cu familia să la Padova, Italia. Îi place să citească povești de dragoste și cărți fantasy. Cristina Chiperi avea numai șaisprezece ani când a început să posteze „My Dilemma Is You” pe Wattpad. Un an mai târziu, trilogia devenea Bestseller Internațional cu peste 150 mii exemplare vândute în Italia, Germania, Franța, Spania și România. 

Noul roman al Cristinei Chiperi, „Eu încă te iubesc”, publicat în limba italiană, a cucerit inimile a mii de cititori. Peste 1 milion de lecturi pe Wattpad.
„Eu încă te iubesc” e nouă să carte fan fiction, inspirată dintr-o altă pasiune, cea pentru actorul Dylan O`Brien, protagonistul serialului de televiziune „Teen Wolf” și a filmelor în baza trilogiei „Maze Runner”.
Ce s-ar întâmpla dacă ar ști adevărul?
Cu atâția băieți în jurul ei de care s-ar fi putut îndrăgosti, Lucy Sanders își pierde capul după Dylan, prietenul ei cel mai bun. Sentimentul pe care îl încearcă este atât de puternic, încât îi fură somnul, îi oprește respirația și o face să se întrebe: „Ce s-ar întâmpla dacă el ar ști adevărul?” Da, pentru că se teme să nu-l piardă, Lucy încă nu a găsit curajul să-și declare dragostea, și acum, când e în ultimul an de high school, a hotărât că a venit momentul să afle dacă sentimentele ei sunt împărtășite. Însă lucrurile se complică atunci când apare Caroline, care face totul pentru a-l cuceri pe Dylan, și Daniel, care la început pare să vrea să o ajute pe Lucy în planul ei, dar apoi face exact invers.
Cristina are prospețimea vârstei sale, iar acel „nu știu ce” pe care l-a revărsat cu spontaneitate în talentul ei narativ, a ajutat-o să creeze o adevărată dependență printre followerii săi. – Fanpage.it
Cititorii și fanii sunt în delir: mai mult nu se poate. – Cotidianul „La Repubblica”
 Fragment:
„Vi s-a întâmplat vreodată să va îndrăgostiți atât de tare de cineva, încât să simțiți fiori la fiecare atingere a să, să petreceți nopțile gândindu-vă cum ar putea decurge lucrurile dacă el ar ști adevărul, să așteptați cu nerăbdare momentul când vi se vor întâlni privirile și să va simțiți protejați la fiecare îmbrățișare a să?
Mie da. Și lucrul cel mai rău a fost că persoana de care m-am îndrăgostit cu-adevărat era prietenul meu cel mai bun.
Acel băiat pe care credeam că îl cunosc mai bine decât pe mine.
Acel băiat, Dylan, cu care îmi petrecusem o mare parte din viață.
Ceea ce simțeam pentru el era ceva atât de adevărat și pur, încât mie însămi îmi era frică să recunosc asta.
Povestea mea a început exact în față unui dulăpior școlar: al meu.
Credeam că era o zi că multe altele, doar că simțeam ceva ciudat în atmosfera. Simțeam că ceva sau cineva de după colț era gata să strice totul.”

Cărţile autoarei pot fi comandate de pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *