Delicatese Literare
Prezentari carti

Fă-mă să te iubesc de Johanna Lindsey, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Fă-mă să te iubesc

(Make Me Love You  – 2016)

Johanna Lindsey

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

O poveste plină de pasiune în care fiica unui conte trebuie să convingă un viconte duelist să se căsătorească cu ea, pentru a pune capăt planurilor de răzbunare asupra fratelui ei. Ea nu se teme de el, îl va face să o iubească!
Un duel poate fi considerat o chestiune de onoare, dar trei dueluri sunt deja o tentativă de omor! Cum înalta societate este revoltată de un asemenea comportament, prințul regent le ordonă lui Robert Whitworth, moștenitorul contelui de Tamdon, și lordului Dominic Wolfe să pună capăt disputei prin încheierea unei alianțe matrimoniale între familiile lor. Cine refuză să se supună își va pierde titlul și moșiile.
Whitworth este încântat să o trimită pe Brooke, sora lui mai mică, la domeniul dușmanului său, convins că Wolfe va refuza să o ia de soție. Pe de altă parte, Wolfe este hotărât să o sperie pe tânăra Brooke și să o facă să fugă. Însă nu a luat în calcul că sora bărbatului pe care îl urăște poate fi deosebit de inventivă și de încăpățânată.
Brooke Whitworth a visat dintotdeauna la primul ei sezon la Londra ca la ocazia perfectă de a-și găsi un soț care să o scape de familia în care s-a simțit mereu o intrusă. În schimb, este trimisă în Yorkshire ca să se mărite cu un nobil a cărui familie e blestemată și care a încercat de trei ori să-l ucidă pe fratele ei.
Însă în inima ei nu e loc de teamă: acest bărbat este singura ei cale de scăpare!
Din păcate, cu el dragostea pare o misiune aproape imposibilă…
Citate:
O sărută. Datorită furiei lui părea un sărut pasional. Era pasional. Era revelator, o promisiune a ceea ce putea să aibă în patul lui dacă o accepta. O promisiune că hainele nu vor sta între corpurile lor, că era un bărbat pasional care obținea ce voia, când voia.
– Povestea despre bărbatul minunat de care se îndrăgostise în timpul sezonului. Îi promisese că se va căsători cu ea după ce își va convinge părinții că nu vrea pe nimeni altcineva în afară de ea. S-a întâlnit cu el pe furiș ca să nu o vadă mama. În timpul unei întâlniri, a reușit să o seducă. Ella a fost șocată și îngrozită când i-a spus că nu se va căsători cu ea și că niciodată nu avusese de gând să o facă. Mai mult decât rușinea că rămăsese însărcinată, inima frântă și trădarea lui au făcut-o să „caute pace și consolare pe mare“. Exact asta a scris că voia, că nu are de ales. Nici măcar nu a dezvăluit numele lui până la ultima pagină, când l-a blestemat că i-a distrus viața.
– Vei fi soția mea.
Ce declarație minunată! Zâmbi și mai mult. Dar Dominic îi aranja hainele și își dădu seama că ajunseseră acasă. O ajută să coboare și o conduse la ușă, apoi se întoarse să plece.
– Unde te duci? întrebă încruntată.
Dominic se opri.
– Nu unde crezi tu. Vise frumoase, scumpo!
Veți citi întreaga poveste în romanul FĂ-MĂ SĂ TE IUBESC de Johanna Lindsey, disponibil la punctele de difuzare a presei, de luni, 31 august.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, librarie.net

Colecția Iubiri de Poveste august 2020

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *