Delicatese Literare
Prezentari carti

Făgăduiala de Lorraine Heath, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Făgăduiala (The Earl Takes All – 2016)

Lorraine Heath

Editura Litera / Alma

Colectia Iubiri de poveste

1. Iubire fără mască (Falling Into Bed with a Duke – 2015) – recenzia

2. Făgăduiala (The Earl Takes All – 2016)

3. Vicontele și vulpița (The Viscount and the Vixen – 2016) – recenzia 

   3.5. When the Marquess Falls – 2017

Într-o noapte de vară, Edward Alcott cedează tentației și o sărută pe Lady Julia Kenney, într-o grădină întunecată. Însă pasiunea pe care o trezește în el trebuie să fie dată uitării, fiindcă ea urmează să se mărite cu fratele lui geamăn, contele de Greyling.
Câțiva ani mai târziu, când tragedia îi lovește pe neașteptate pe cei doi frați, Edward trebuie să-și onoreze jurământul făcut fratelui său muribund și, la întoarcerea în Anglia, să îi ia locul pentru a o menaja pe Julia, soția lui gravidă, până când contesa va naște eventualul moștenitor al titlului.
Când cel pe care îl crede soțul ei se întoarce după o călătorie de două luni, Julia îl găsește schimbat. Mai puternic, mai îndrăzneț, mai pasional – chiar dacă se limitează doar la câte un sărut. Cu fiecare zi care trece, ea se îndrăgostește tot mai tare de el.
Pentru Edward scânteia pasiunii care a apărut în noaptea aceea de demult se reaprinde cu forță, iar el tânjește să fie cu adevărat soțul ei.
Dar dacă ea va descoperi înșelătoria, îl va disprețui – iar legea îl împiedică să se însoare cu văduva fratelui său.
Prins în capcana promisiunii făcute răposatului său frate, între dragoste și dorința de a fi el însuși, Edward trebuie să îndrăznească să riște să-și dezvăluie secretele și să înfrunte scandalul, dacă dorește să aibă în final o șansă la fericire.
„Ceva ademenitor cum nu mai cunoscuse până atunci îl copleși lăsându-l complet neputincios în faţa cântecului ei de sirenă. Nu înţelegea ce se întâmpla. În toţi cei douăzeci și trei de ani ai săi, nu i se mai întâmplase niciodată ca o femeie să-i provoace un astfel de uragan de sentimente confuze și incomode. Ar trebui să plece acum cât încă putea… doar că se simţea atras de ea ca o molie de flacără… ca și când femeia aceasta fusese creată de zei numai și numai pentru el.
„Sărutul de noaptea trecută îi înmuiase genunchii. Dar acesta îi înmuia întreg trupul și făcea să i se reverse căldură fluidă prin fiecare celulă.”
„În tot jurnalul citise numai despre iubire. O iubise la fel de mult cum îl iubise și ea pe el. Își dorise să fi e fericită. Doar că să găsească fericirea fără el i se părea în același timp imposibil și o mare trădare. Și totuși, era aproape ca și când s-ar fi așteptat la asta. Ca și când ar fi încurajat-o să fi e fericită, să cunoască iubirea din nou, să meargă mai departe.”
„Cu el, putea fi ea însăși… în întregime și pe deplin. Era ea întru totul ea însăși. Și devenea tot mai mult ea însăși, pe măsură ce lumea exterioară se topea în mrejele pasiunii. Era ea însăși cu el… cu acest bărbat care o accepta deschis… cu tot cu obrăznicia ei. Cu acest bărbat care o transforma în femeia lui.”
Veți citi deznodământul poveștii în romanul FĂGĂDUIALA de Lorraine Heath, volumul al doilea al seriei „Zurbagiii din Havisham“ – apariție sâmbătă 29.07.2017 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *