Fara mila de Arlette Geneve, Editura Lider

14
Vineri 12 februarie impreuna cu revista Click pentru femei va apărea cartea FARA MILA a indragitei autoare ARLETTE GENEVE.
Revista+Carte= 10 lei
Fără milă / Inmisericorde (Penword-Velasco #4) – Arlette Geneve
Arlette Geneve este o autoare de origine spaniolă, care a cunoscut succesul mondial cu numeroase bestseller-uri, dintre care amintim Salvează-mă, Iubește-mă și Sărută-mă, care au apărut deja la Editura Lider, pentru care a fost distinsă cu numeroase premii internaționale de literatură.
Romanul ”Fără milă” ne propune să reflectăm la povestea eroilor, poveste în care mulți dintre cititori se pot regăsi cu ușurință.
Făgăduiala făcută de către Violet unchiului său de a-l seduce pe baronul Diego Vílchez în schimbul redobândirii unei proprietăţi ce aparţinuse familiei urmează să schimbe dramatic cursul vieţii acesteia. Rodul iubirii ei neîmpărtăşite este un băieţel pe nume Miguel, datorită căruia relaţia dintre cei doi este consfinţită printr-o căsătorie pur formală. Lucrurile iau o turnură neaşteptată atunci când, în urma unei dispute violente dintre soţi, copilul îşi pierde viaţa.
Măcinați de mustrări de conştiinţă şi aflați în imposibilitatea de a comunica deschis, Diego și Violet trebuie să decidă ce vor face cu viețile lor în continuare.
Sursa: Editura Lider 

About Author

14 comentarii

  1. Denisa Alina on

    Mmm scriitoare din spania …. Cred ca o voi cumpara sa vad cum este …nu am mai auzit de ea pana acum…

  2. Cand am auzit ca va aparea la click pentru femei eram ceva de genu’ :”Mda,ok..” asteptand cu nerabdare sa apara „Ultimul viking” de Oana Arion dar cu recenzia asta as putea spune ca m-a intrigat cat de cat si sunt curioasa ce se va intampla cu vietile celor 2 personaje,Diego si Violet.Oricum,multumesc din nou pentru efortul de a prezenta cat mai scurt aceasta carte si de a ma face sa-mi doresc sa o citesc!

Spune-ți părerea!