Delicatese Literare
Prezentari carti

Fara mila de Arlette Geneve, Editura Lider

Vineri 12 februarie impreuna cu revista Click pentru femei va apărea cartea FARA MILA a indragitei autoare ARLETTE GENEVE.
Revista+Carte= 10 lei
Fără milă / Inmisericorde (Penword-Velasco #4) – Arlette Geneve
Arlette Geneve este o autoare de origine spaniolă, care a cunoscut succesul mondial cu numeroase bestseller-uri, dintre care amintim Salvează-mă, Iubește-mă și Sărută-mă, care au apărut deja la Editura Lider, pentru care a fost distinsă cu numeroase premii internaționale de literatură.
Romanul ”Fără milă” ne propune să reflectăm la povestea eroilor, poveste în care mulți dintre cititori se pot regăsi cu ușurință.
Făgăduiala făcută de către Violet unchiului său de a-l seduce pe baronul Diego Vílchez în schimbul redobândirii unei proprietăţi ce aparţinuse familiei urmează să schimbe dramatic cursul vieţii acesteia. Rodul iubirii ei neîmpărtăşite este un băieţel pe nume Miguel, datorită căruia relaţia dintre cei doi este consfinţită printr-o căsătorie pur formală. Lucrurile iau o turnură neaşteptată atunci când, în urma unei dispute violente dintre soţi, copilul îşi pierde viaţa.
Măcinați de mustrări de conştiinţă şi aflați în imposibilitatea de a comunica deschis, Diego și Violet trebuie să decidă ce vor face cu viețile lor în continuare.
Sursa: Editura Lider 

14 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *