Delicatese Literare
Prezentari carti

Farul cu secrete de Santa Montefiore, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Farul cu secrete

(Secrets of the Lighthouse – 2013)

Santa Montefiore

Editura Litera

Colecția Blue Moon

An apariție: 2021

Ellen Trawton fuge de toți și de toate – literalmente. Trebuie să se mărite cu un bărbat pe care nu-l iubește, slujba nu-i oferă nici o perspectivă de dezvoltare, iar mama ei cea băgăcioasă o calcă pe nervi. Așa că pleacă spre singurul loc unde știe cu siguranță că mama nu o va urmări – casa mătușii din Irlanda. Acolo descoperă un secret de familie care îi întunecă trecutul – dar îi poate asigura un viitor despre care nu avea idee.
Între timp, Caitlin Macausland plânge după viitorul pe care l-a pierdut. Ea a avut parte de o moarte tragică în ceea ce tot satul consideră a fi o situație suspicioasă, iar acum este prinsă între cer și pământ, fără posibilitatea de a pleca.
Destinele celor două sunt unite de un far străvechi, care a fost martor la multe tragedii. Pot aceste femei să-și găsească în fine liniștea pe care și-o doresc atât de mult?

Veți citi întreaga poveste în romanul FARUL CU SECRETE de Santa Montefiore. De mâine la chioșcurile din toată țara la prețul de 29,99 lei!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în colecția Blue Moon ordonate după autor si serii

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

Colecția Blue Moon aprilie 2021

Spune-ți părerea!