Delicatese Literare
Prezentari carti

Fata care știa prea multe de Amanda Quick, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Fata care stia prea multe

(The Girl Who Knew Too Much

Amanda Quick

Editura Litera / Lira

Colectia Carti Romantice

  1. Fata care știa prea multe  (The Girl Who Knew Too Much – 2017) – prezentare
  2. Doamna dispărută (The Other Lady Vanishes – 2018) – prezentare
  3. Pe muchia dorinței (Tightrope– 2019) – prezentare
  4. Joc fatalClose Up – 2020 – prezentare
  5. Trecutul unei doamneThe Lady Has a Past – 2021
  6. When She Dreams – 2022
  7. The Bride Wore White – 2023

Când doresc intimitate, starurile de la Hollywood se retrag într-un orășel de coastă, unde exclusivistul hotel Burning Cove le oferă tot ce au nevoie.

La piscina hotelului însă, ziarista Irene Glasson descoperă cadavrul unei tinere actrițe care îi promisese să dezvăluie un secret incitant despre Nick Tremayne, un star în plină ascensiune – ceea ce ar fi asigurat o poveste de succes pentru ziarul de scandal la care lucrează Irene.

Cum investigația amenință să dărâme zidul de iluzii construit cu în jurul faimosului actor, mogulii de la Hollywood ar face orice să-și protejeze investiția.

Căutând să afle totuși adevărul, Irene se trezește atrasă de un maestru al iluziilor.
Oliver Ward, odinioară un magician celebru, a pierdut totul când a fost rănit în mod misterios în timpul ultimului spectacol. Acum proprietar al hotelului, el nu poate lăsa scandalul să distrugă tot ce a construit – iar pentru asta trebuie să descopere adevărul alături de Irene – o femeie care pare să fi apărut de nicăieri…

Irene și Oliver pornesc în căutarea răspunsurilor la numeroase întrebări, iar ceea ce află despre întâmplările recente, dar și despre propriul trecut le amenință atât viața, cât și șansa la un viitor împreună.

„Singura lumină era reprezentată de razele spectrale ale lunii. Acestea se revărsau pe partea din încăpere unde se afla Irene. Era ca şi cum ar fi fost ţintuită în lumina reflectoarelor. Inima îi bubuia şi, dintr-odată, trebuia să facă eforturi pentru a respira.”

„Mai avea un motiv pentru care era sigură că Ward nu era ucigaşul. Avea senzaţia că, dacă ar fi vrut să se descotorosească de cineva, ar fi rezolvat chestiunea într-un mod eficient şi rafinat. Ar fi creat iluzia convingătoare a unui accident. Dar nici cel mai experimentat ucigaş nu putea plănui fiecare detaliu, îşi aminti ea. Uneori, lucrurile mergeau prost, chiar şi pentru unul dintre cei mai celebri magicieni din lume.”

„Niciodată nu fusese sărutată aşa. Oliver îi zdrobi buzele sub ale sale ca şi cum ar fi tânjit îndelung după gustul gurii ei, poate chiar dintotdeauna. O sărută ca şi cum nimic nu ar fi fost mai important în toată lumea decât acest moment şi această îmbrăţişare, ca şi cum ar fi dorit-o mai mult decât îşi dorea următoarea gură de aer.
Dacă era o iluzie creată de un amant experimentat, era un extrem de convingătoare. Iar ea nici nu voia să ştie secretul în spatele acestui truc. Voia doar să savureze magia.”

„Văpăile se aprinseră în sângele lui, fierbinţi, sălbatice şi răvăşitoare. Gheaţa care constituise o armură protectoare în jurul lui în ultimii doi ani se topi instantaneu. Gheţarul se prefăcu într-o avalanşă de dorinţă.
Umbrele care domneau întotdeauna în depozitul cu recuzite se transformară într-o lume ascunsă, numai bună pentru tainele unor iubiţi.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul FATA CARE ȘTIA PREA MULTE de Amanda Quick, primul volum din seria „Burning Cove“ – apariție vineri 20.04.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librariadelfin.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

Listă cărți apărute în colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

 

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *