Delicatese Literare
Prezentari carti

Fata cea nouă de Daniel Silva, seria Gabriel Allon, Editura Litera, Colecția Buzz Books

Fata cea nouă

(The New Girl – 2019)

Daniel Silva

Editura Litera

Colecția Buzz Books

Data aparitie: 2020

Cartea face parte din seria Gabriel Allon/ Gabriel Allon Series

Din aceeași serie face parte și romanul Cealaltă femeie, apărut de asemenea în colecția Buzz Books a Editurii Litera.
Când fiica lui este răpită, prințul moștenitor al Arabiei Saudite apelează la singurul om care o poată găsi înainte de a fi prea târziu, Gabriel Allon șeful serviciilor secrete israeliene, încheind o alianță improbabilă în care amândoi au totul de pierdut.
Într-o școală exclusivistă din Elveția, misterul înconjoară identitatea frumoasei fete care sosește în fiecare dimineață într-o limuzină, cu o escortă demnă de un șef de stat. Se spune că este fiica unui om de afaceri prosper. În realitate, tatăl ei este Khalid bin Mohammed, prințul moștenitor al Arabiei Saudite. Cândva lăudat pentru reformele îndrăznețe, acum este hulit pentru rolul lui în asasinarea unui jurnalist disident.
Iar când unica lui fiică este răpită, apelează la singurul om pe care îl crede capabil să o poată găsi înainte de a fi prea târziu.
Gabriel Allon, șeful legendar al serviciilor secrete israeliene, și-a petrecut viața luptând împotriva teroriștilor, inclusiv a criminalilor jihadiști finanțați de Arabia Saudită. Prințul Khalid s-a angajat să rupă legătura dintre regatul saudit și islamul radical. Din acest unic motiv, Gabriel îl consideră un partener valoros, chiar dacă prezintă inconveniente. Împreună, vor încheia o alianță improbabilă într-o luptă secretă pentru controlul asupra Orientului Mijlociu. Fiecare dintre ei are inamicii proprii. Și amândoi au totul de pierdut.
Romanul FATA CEA NOUA de Daniel Silva va fi disponibil la chioșcuri de miercuri, 2 septembrie la prețul de 29,99 lei.

Cărțile din colecția Buzz Books pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din Colecția Buzz Books

Spune-ți părerea!