Delicatese Literare
Prezentari carti

Fata din gheata de Robert Bryndza, Editura Trei

Fata din gheata (The Girl In The Ice)

Robert Bryndza

Editura Trei

Colectia Fiction Connection

Traducere: Lidia Grădinaru

Nr.pagini: 432

1. Fata din gheață (The Girl In The Ice – 2016)
2. The Night Stalker – 2016
3. Dark Water – 2016
4. Last Breath – 2017
5. Cold Blood – 2017
6. Deadly Secrets – 2018
Un tânăr descoperă cadavrul unei femei sub un strat gros de gheață dintr-un lac aflat într-un parc londonez. Inspector-șef Erika Foster este chemată să conducă investigația pentru găsirea criminalului.
Victima, o fată frumoasă și bogată, părea să ducă existența perfectă. Însă în cursul anchetei, Erika își dă seama că există legături între crima aceasta și uciderea a trei prostituate, toate găsite strangulate, cu mâinile legate și aruncate în apele din jurul Londrei. Ce secrete întunecate ascunde fata din gheață? În timp ce se luptă cu demonii interiori, dar și cu un criminal mai periculos decât a întâlnit vreodată, Erika Foster trebuie să rezolve cazul ca să își salveze cariera.
Un thriller palpitant, plin de adrenalină!” – The Book Addicted Boy
Unul dintre cele mai dramatice, tensionate și convingătoare thrillere pe care le-am citit vreodată.” – Bookaholic Confessions
O lectură obligatorie pentru toți pasionații de enigme.” – By The Letter Book Reviews
Te ține cu sufletul la gură și, când crezi că ai dezlegat misterul, finalul te ia complet prin surprindere.” – Book Lover Cat Lady
Nenumărate răsturnări de situație… Rămâi fascinat până la ultima pagină. Dă dependență!” – The Book Review Café

Robert Bryndza este autorul seriei de mare succes despre inspectorul-șef Erika Foster.
Romanul Fata din gheață s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare în doi ani de la lansare, iar cărțile din seria Erika Foster au fost traduse în 27 de limbi.
Robert Bryndza a mai publicat și o serie bestseller de cărți romantice amuzante.
Înainte de a deveni scriitor a fost actor, iar una dintre primele sale slujbe a fost la Muzeul London Dungeon, unde îi plăcea să se costumeze și să sperie turiștii. Este de origine britanică și trăiește în Slovacia alături de partenerul său și cei doi câini maltezi ai lor.

Cărțile autorului Robert Bryndza pot fi comandate pe edituratrei.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net

4 Comments

 • Nenciu Mirela

  Mi-a plăcut foarte mult „Fata din gheață”! O poveste care m-a ținut în tensiune de la început până la sfârșit și care m-a făcut să o îndrăgesc pe Erika foarte tare.Aștept cât mai repede vol 2.

   • Nenciu Mirela

    Eu vă mulțumesc vouă pentru șansa de a descoperii cărți minunate! Nici eu nu mă gândeam să îndrăgesc acest gen dar viața e surprinzătoare și îți oferă mult mai mult decât te aștepți.
    Sunt sigură că și vouă o să vă placă.

Spune-ți părerea!