Fata pe care ai lasat-o in urma de Jojo Moyes, Editura Litera

8

Fata pe care ai lăsat-o în urmă

carte-jojo-moyes

Jojo Moyes

În curând la Editura Litera, în Colecţia Blue Moon!
Titlu original: The Girl You Left Behind
Franța, 1916: Artistul Édouard Lefèvre pleacă pe front, lasând-o acasă pe tânăra sa soție, Sophie. Când micul orășel în care femeia s-a născut este ocupat de germani în plin război mondial, portretul lui Sophie pictat de Édouard îi atrage atenția noului Kommandant.
În timp ce periculoasa obsesie a ofițerului devine din ce în ce mai puternică, Sophie va risca totul – familia, reputația, viața – în speranța de a-și revedea soțul.
Aproape un secol mai târziu, portretul lui Sophie îi este dăruit lui Liv Halston de tânărul ei soț, cu puțin înainte de moartea lui fulgerătoare. O întâlnire întâmplătoare îi dezvăluie femeii adevărata valoare a picturii, declanșând în același timp o luptă încrâncenată care va pune în pericol prima iubire pe care a simțit-o după tragedia suferită, precum și speranțele viitoare la fericire.
„Fata pe care ai lăsat-o în urmă” este povestea captivantă a două femei despărțite de un secol, dar unite prin hotărârea lor de a lupta pentru ceea ce iubesc.

jertfa iubirii_CVR.cdr

Cartea a mai apărut în 2013, la Editura Litera/Lira, sub titlul „Jertfa iubirii”.
Sursa: Editura Litera

the-girl-you-left-behind-movie

 

Cartea Fata pe care ai lăsat-o în urmă de Jojo Moyes poate fi comandate pe site-ul Editurii Litera, pe libris.rolibrex.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net 

About Author

8 comentarii

  1. Este singura carte necitita de mine din cele trei care a fost traduse la noi. Sper sa reusesc sa o citesc anul acesta. Mi se pare ca după ce a apărut Înainte sa te cunosc, care a fost foarte bine primită de catre cititori se pune mai mult accent pe această autoare. Ma bucur, doar ca as vrea sa se traducă alta carti în loc sa le reediteze pe cele deja traduse.

Spune-ți părerea!