Delicatese Literare
Prezentari carti

Făuritorul de lacrimi de Erin Doom, Editura Litera, Colectia New Moon

Făuritorul de lacrimi

(Fabbricante di lacrime – 2020)

Erin Doom

Editura Litera

Colectia New Moon

Traducător: Bianca Paulevici

Nr. pagini: 646

Data apariție: nov. 2022

Romanul de debut la lui Erin Doom

Există lucruri care merită protejate cu orice preț. Uneori, chiar și de noi înșine.

Între zidurile orfelinatului în care a copilărit Nica, poveștile și legendele au fost întotdeauna spuse la lumina lumânărilor. Cea mai faimoasă este cea a făuritorului de lacrimi, un meșter misterios cu ochi limpezi ca sticla, vinovat de crearea tuturor fricilor și neliniștilor care sălășluiesc în inimile oamenilor. 
Dar, la 17 ani, a venit timpul ca Nica să lase în urmă poveștile sumbre ale copilăriei. Soții Milligan au început procesul de adopție și sunt gata să-i ofere familia pe care și-a dorit-o mereu. Împreună cu ea, este luat de la orfelinat și Rigel, un orfan neliniștit și misterios, ultima persoană din lume pe care Nica și-ar fi dorit-o ca frate adoptiv. Rigel este inteligent, cântă la pian ca un demon fermecător și are o frumusețe care poate vrăji, dar chipul său angelic ascunde o fire întunecată. 
Chiar dacă Nica și Rigel sunt uniți de un trecut comun de dureri și lipsuri, o legătură pașnică între ei pare imposibilă. Mai ales când legenda se strecoară înapoi în viețile lor și făuritorul de lacrimi devine dintr-odată real, din ce în ce mai aproape. Totuși, Nica, tânăra dulce și curajoasă, este dispusă să facă orice pentru a-și apăra visul, pentru că, numai dacă va avea curajul să înfrunte coșmarurile care o chinuie, va putea în sfârșit să se înalțe liberă precum fluturele al cărui nume îl poartă.

Veți putea citi întreaga poveste în Făuritorul de lacrimi, de Erin Doom. De mâine, 10.11.2022, la chioșcuri la prețul de 69,90 lei.

Cărțile din colecția New Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.rocarturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.rolibrarie.net

Listă cărți apărute în colecția New Moon ordonate după autor si serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția New Moon

Colecțiile Blue Moon – Buzz Books – Moon Light – New Moon – noiembrie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *