Delicatese Literare
Prezentari carti

Fecioara din harem de Mary Jo Putney, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Fecioara din harem

(Once a Scoundrel – 2018)

Mary Jo Putney

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Ispășire prin iubire – Once a Soldier – 2016 – prezentare
2. Rebelul de altădată – Once a Rebel – 2017 – prezentare
3. Fecioara din harem – Once a Scoundrel – 2018
4. Odiseea dragostei – Once a Spy – 2019 – prezentare
5. Dragoste si onoare – Once Dishonored – 2020 – prezentare
6. Stăpânul inimii mele – Once a Laird – 2021 – prezentare

Fiul unei mândre dinastii de navigatori, Gabriel Hawkins a fost născut să stăpânească mările – până când părăsește Marina Regală, căzut în dizgrație, și este dezmoștenit de familie. Devenind căpitan al propriei corăbii, începe să își câștige existența pe căi mai mult sau mai puțin legale, iar experiența îl recomandă drept cea mai bună alegere pentru a răscumpăra o frumoasă aristocrată capturată depirații berberi.

După ce a reușit atâta vreme să evite capcanele căsătoriei, Lady Aurora Lawrence este îngrozită acum de perspectiva de a-și petrece viața ca sclavă într-un harem. Singura ei speranță este un căpitan tăcut și oțelit, care reușește să cadă la învoială cu corsarul care a răpit-o – dar asta presupune o misiune extrem de primejdioasă. Împreună, cei doi pornesc spre Constantinopol – și se confruntă un alt fel de pericol, când atracția dintre ei se dovedește a fi aproape imposibil de stăpânit.

Dar chiar dacă rezistă în fața pericolelor mării și al teritoriilor dușmane, dragostea lor poate supraviețui, oare, întoarcerii în Anglia, unde distanța între un căpitan căzut în dizgrație și o fiică de conte este mai mare decât tot oceanul?

„Ţintuit locului de un amestec ameţitor de dorinţă şi emoţii, îşi trecu mâinile peste rotunjimile ei minunate şi îşi dori să fie lipit de ea piele pe piele, apropiaţi precum Adam şi Eva.
Căutând, gura lui o găsi pe a ei într-un sărut plin de farmec şi încântare. Buzele ei erau calde şi catifelate, nu întru totul lipsită de experienţă, dar departe de a fi o cunoscătoare. Reacţia lui deveni brusc o dorinţă arzătoare. Voia să fie a lui, s-o protejeze, s-o lege de el pentru totdeauna.”

„Îşi ridică faţa invitându-l, iar el o sărută cu toate emoţiile sale zbuciumate. Doamna sa strălucitoare, o grăbită
stea căzătoare ce curând se va desprinde din strânsoarea lui pentru totdeauna.
Intensitatea ei era pereche cu a lui, şi curând între ei apăru pasiunea, crescând tot mai mult până când înăbuşi orice gând şi raţiune. Din câţiva paşi împleticiţi căzură pe pat împreună, sărutându-se şi mângâindu-se atât de frenetic de parcă lumea avea să se sfârşească în următoarea oră. Acum nu mai era explorarea plină de uimire din noaptea precedentă, ci căldura incandescentă a doi iubiţi meniţi a fi împreună.”

„Îl alesese pe el, şi el ştia că ea nu se va mai uita niciodată în altă parte. Nici el, pentru că nu exista altă femeie în lume la fel ca ea.”

Veți citi întreaga poveste în romanul FECIOARA DIN HAREM de Mary Jo Putney – apariție vineri 26.10.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei. Îl așteptăm cu nerăbdare!

Sursa: Cărți Romantice

Mary Jo Putney a fost finalistă de nouă ori la prestigiosul premiu RITA și l-a câştigat de două ori pentru ”Dansul pasiunii” – Dancing on the Wind – 1994 şi ”Îmblânzirea unui rebel” – The Rake – 1989.

Ea a fost distinsă cu două premii Romantic Times pentru întreaga carieră, patru premii Golden Leaf, plus premiul NJRW pentru întreaga carieră. Cu toate că cele mai multe dintre cărţile ei sunt istorice, ea a publicat, de asemenea, trei romane de dragoste contemporane.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *