Delicatese Literare
Prezentari carti

Femeia din oglindă de Rebecca James, Editura RAO 

Femeia din oglindă

(The Woman in the Mirror – 2020)

Rebecca James

Editura RAO

Data de publicare: 1.09.2020

Format: BIBLIOTECA RAO

Categorie: FICȚIUNE ADULȚI

Domeniu de editare: MISTERY

Număr de pagini: 368

Preţ: 39 lei

REBECCA JAMES a lucrat în domeniul publicațiilor cu mulți ani înainte de a scrie cu normă întreagă și a deveni autorul a opt romane. Ea a scris la început sub un pseudonim. Hobby-urile ei preferate sunt plimbările de toamnă, vinul roșu argentinian și jocul de origine scoţiană – curling.
Rebecca locuiește în Bristol cu soțul ei și cu cele două fiice.
În Femeia din oglindă, Rebecca James dezvăluie un roman modern despre o familie consumată de umbrele și secretele trecutului. În anul 1947, londoneza Alice Miller acceptă un post în calitate de guvernantă la Winterbourne, pentru a avea grijă de gemenii căpitanului Jonathan Grey. Căzând sub vraja lui Jonathan, Alice crede că familia își va vindeca propriile suferințe trecute, dar acesta devine răutăcios și crud. Odată cu trecerea timpului, conacul în sine pare că se dezlănțuie, iar Alice găsește împrejurimile subtil alterate. Constance și Edmund devin lipsiți de chef de joacă și, în curând, ea simte că o forță malefică și intenționată începe să îi urască prezența la conac, îi întunecă gândurile și o amenință din umbră.
 „Un roman infuzat cu atmosferă, groază și secrete… thrillerul gotic perfect.“ – New York Times, bestseller autor Amanda Quick
„Genial, captivant și superb închegat.“– Kate Furnivall

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *