Delicatese Literare
Prezentari carti

Fericiți pentru totdeauna de Nora Roberts, Editura Litera, Seria Cvartetul mireselor

Fericiți pentru totdeauna (Happy Ever after – 2010)

Nora Roberts

Editura Litera

Ultimul volum din Cvartetul mireselor

1. Vis in alb – Editura Litera – Vision in White – 2009 – prezentare
2. Parfumul iubirii – Editura Litera – Bed of Roses – 2009 – prezentare
3. Trăieşte clipa – Editura Litera – Savor the Moment – 2010 – prezentare
4. Fericiţi pentru totdeauna – Editura Litera – Happy Ever after – 2010
Prietene din copilărie, Mackensie, Parker, Laurel și Emmaline au înființat împreună o companie de succes specializată în planificarea de nunți. În vreme ce au ajutat mii de cupluri să-și organizeze cea mai importantă zi din viață, trei dintre ele și-au găsit marea dragoste – dar Parker, cea obsedată de muncă, rămâne cu obstinație singură. Căci, deși are un talent extraordinar de a transforma în realitate visul celei mai pretențioase mirese, pare incapabilă să viseze la propriul viitor. 
Malcolm Kavanaugh, un mecanic auto sexy și rebel, iubește să descopere modul cum funcționează orice lucru – iar Parker reprezintă pentru el o provocare. Când sunt împreună, între ei sar scântei de pasiune. Amândoi însă sunt conștienți că pasul de la un flirt incendiar la o relație serioasă este unul foarte important. Și deși în afaceri Parker a considerat mereu că merită să-și asume riscuri, nu știe dacă ar putea să își riște și inima. 
Din fericire, Malcom este pregătit să îi demonstreze că viața este prea scurtă ca să nu fie trăită la maximum.
„O adevărată regină a romanelor de dragoste, Nora Roberts își încheie seria cu o altă poveste delicios de sexy și încântător de amuzantă, care celebrează importanța dragostei, a prieteniei și a familiei în viața oricărei femei.“ – Publishers Weekly
Fiecare volum din Cvartetul mireselor a intrat direct pe primul loc în topul New York Times al celor mai bine vândute cărți.
Veți citi întreaga poveste în romanul FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA de Nora Roberts, ultimul volum al Cvartetului mireselor.
De joi, 19 septembrie, la chioșcuri, la prețul de 19,99 lei!

Seria Cvartetul Mireselor a mai apărut și în colecția Cărți Romatice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *