Fiica negustorului de matase de Dinah Jefferies, Editura Nemira, Colectia Damen Tango

2

Fiica negustorului de matase

Dinah Jefferies

Editura Nemira

Colecţia Damen Tango

An apariție: 2018
Titlu original: The Silk Merchant’s Daughter
Dinah Jefferies s-a născut în Malaysia, dar s-a mutat în Anglia când avea nouă ani. De-a lungul anilor, a călătorit mult și a rămas foarte atașată de Asia de Sud. Pe vremuri, a trăit într-o comunitate mică, alături de o trupa rock și a lucrat că artist. În 2014 i-a apărut la Penguin primul roman, The Separation. Sotia plantatorului de ceai este al doilea volum pe care l-a publicat, urmat de Fiica negustorului de matase. În prezent locuiește în Gloucestershire împreună cu soțul.
Fiica negustorului de matase, Nicole, o fată de optsprezece ani, pe jumătate vietnameză, pe jumătate franțuzoaică, a trăit toată viața în umbra surorii sale mai mari, Sylvie.
După moartea mamei, Sylvie preia controlul întregii afaceri cu mătase a familiei, în vreme ce Nicole primește în grijă un magazin de mătase abandonat din cartierul vietnamez din Hanoi.
Dar toată zona e plină de militari rebeli care lupta împotriva ocupației franceze. Pentru prima dată, Nicole înfruntă și ea corupția regimului colonial, iar implicarea propriei familii îi frânge inima.
Tran, un insurgent vietnamez rău-famat, pare calea ei de a scapa de toate problemele, în vreme ce Mark, un comerciant american fermecător, este bărbatul la care a visat dintodeauna.
Dar în cine poate avea încredere, într-o lume în care nimeni nu e ceea ce pare?

 

Cărțile autoarei pot fi comandate de pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro

 

About Author

2 comentarii

Lasă un răspuns