Delicatese Literare
Prezentari carti

Fiorii primei iubiri de Sandra Brown, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Fiorii primei iubiri (Bittersweet Rain)

Sandra Brown

Editura Litera / Lira

Colecţia Cărţi Romantice

Într-o vară, Caroline Dawson îl întâlnește pe Rink Lancaster, fiul celei mai bogate familii din zonă, care este fascinat de frumoasa și inocenta adolescentă. Între ei se înfiripă o dragoste curată, care însă se sfârșește brusc, prin plecarea lui Rink. Caroline reușește să facă față bârfelor șoptite din oraș și drumului lent spre moarte al soțului ei, Roscoe Lancaster, un bărbat mai în vârstă cu treizeci de ani decât ea și totodată tatăl fostului iubit. Se teme însă că nu ar putea să-i facă față lui Rink, cel care a trezit în ea freamătul primei iubiri – pentru ca apoi să-i frângă inima.
Acum, după doisprezece ani, Rink s-a întors și susține că tot ce dorește este să se stabilească pe proprietatea tatălui său. Dar, mânat de o furtună de emoții la fel de puternice precum odinioară și mai periculoase ca oricând, el nu vrea de fapt decât să se răzbune pe Caroline. Oare în ciuda intrigilor bătrânului Roscoe, care par să-i urmărească și după moartea acestuia, vor putea Rink și Caroline să treacă peste animozități și să fie în sfârșit fericiți?
„Trăise ca într-un iureş de entuziasm, savurând sentimentele pe care i le trezeau sărutările lui, suferind pentru că tânjea la ceva mai mult. El îi vorbise despre visurile lui de a avea un viitor împreună cu ea, iar Caroline îi împărtăşise secretele ei. Comunicaseră într-un mod în care nici unul din ei nu o mai făcuse cu altcineva.
Fiecare oră furată petrecută împreună fusese aur, şi nu numai din cauza soarelui strălucitor. Pentru că la una dintre întâlnirile lor plouase. Acea zi fusese cea mai aurită dintre toate.”
„Râuri de viaţă îi curgeau prin inimă în timp ce îl studia. Închise câteva clipe ochii, ca să se apere de valurile de ameţeală. Simţi că leşină. O năpădi o dorinţă atât de intensă, încât crezu că avea să moară sub intensitatea ei. Era o dorinţă carnală sinceră, una mânată de dragoste, pentru că era doar unul dintre motivele pentru care îl iubea.”
„Corpul lui pulsă în ea, fără să cruţe nimic, purtându-i sus, tot mai sus cu fiecare atingere, până explodară împreună într-o oază de lumină. Când începură să se întoarcă amândoi la realitate, lumina pălise. Erau într-o lume primitoare de umbre şi nori. Erau ascunşi de o ceaţă argintie, la fel de învolburată cum fuseseră inimile şi gândurile lor cu doar câteva clipe în urmă.”
Veți citi întreaga poveste în romanul FIORII PRIMEI IUBIRI de Sandra Brown – apariție vineri 06.01.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

28 Comments

Spune-ți părerea!