Delicatese Literare
Prezentari carti

Flacăra de cristal de Amanda Quick, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Flacăra de cristal (Crystal Flame)

Amanda Quick

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

  1. Dulce armonie – Editura LiteraSweet Starfire – 1985 – prezentare
  2. Flacăra de cristal – Editura Litera – Crystal Flame – 1986
  3. Shield’s Lady – 1989
Amanda Quick alege pentru ca fundal pentru minunata poveste de dragoste o lume dintr-un viitor îndepărtat, dar cu totul posibil…
Flacăra de cristal continuă seria Colonia pierdută cu povestea dintre frumoasa și senzuala Kalena și singurul bărbat capabil să îi topească inima de gheață, supranumit Biciul de Foc. Dragostea lor trebuie să distrugă întunericul care le amenință lumea.
Kalena, o femeie cu ochi strălucitori și ținută rece, maiestuoasă, este ultima supraviețuitoare a unei mândre case nobiliare, ai cărei reprezentanți pe linie bărbătească au sfârșit uciși sălbatic cu mulți ani în urmă. Când i se oferă ocazia de a-și împlini destinul pentru care fusese crescută de mătușa ei, acela de a-și răzbuna tatăl și fratele, Kalena se folosește de pretextul unei căsătorii temporare pentru a pătrunde în casa inamicului familiei sale, Baronul Quintel.
Soţul ei, Ridge, supranumit și Biciul de Foc, lucrează pentru Quintel și este un bărbat deosebit de periculos și de abil, singurul care ar putea-o împiedica să-și ducă la capăt misiunea de onoare.
Deși sunt două firi total opuse, Ridge și Kalena reușesc să se completeze perfect unul pe celălalt – el este singurul capabil să-i dezgheţe sufletul și să-i trezească pasiuni neștiute, iar ea este singura femeie din lume care reușește să stingă focul lăuntric al lui Ridge.
Într-o lume a contrariilor, foc și gheaţă, întuneric și lumină, și a unor forţe ancestrale a căror încleștare ameninţă să distrugă universul, Ridge și Kalena reușesc să stabilească o uniune pasională a cărei intensitate are puterea de a salva lumea.
„Tămăduitoarele obişnuite şi femeile cu doar o urmă de Har sunt aproape întotdeauna căsătorite şi sunt nişte soţii foarte apreciate. O Tămăduitoare sporeşte prestigiul oricărei Case, fie ea mică sau mare. Nici o Tămăduitoare adevărată nu-şi va asuma rolul de soţie temporară. Pe de altă parte, ce bărbat şi-ar lăsa nevasta să călătorească în calitate de soţie temporară chiar şi de dragul unei părţi din transportul de Nisip?“
„În lumina roşiatică a lunii, îşi ridică privirea spre el, cu buzele încă întredeschise şi cu ochii pe jumătate ascunşi sub vălul genelor. Ridge îi studie lung faţa cu o expresie la rândul ei umbrită şi gânditoare, apoi îi mângâie părul.
– Culoarea apusului, murmură el jucându-se cu buclele ei bogate. Momentul acela al zilei când lumina şi întunericul se întâlnesc şi se îmbrăţişează.“
„– Eu am învăţat că, fără tine, n-aş putea niciodată să am viitorul pe care mi-l doresc. Un astfel de viitor ar fi lipsit de orice însemnătate. Aş renunţa oricând la el dacă n-aş putea să te am cu mine. Alegerea ar fi uşoară. Nici măcar n-ar trebui să mă gândesc la ea. Tu eşti viaţa, pacea şi bucuria. Tu eşti singurul lucru cu adevărat important pentru mine pe lumea asta.“
Vom citi întreaga poveste în romanul FLACĂRA DE CRISTAL de Amanda Quick, volumul al doilea al seriei „Colonia pierdută“.
De vineri, 17.11.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *