Flacăra dintre noi – seria Fall Away de Penelope Douglas, Editura Epica

7

Flacăra dintre noi

(Regăsire / Aproape niciodată)

(The Next Flame: Aflame – 2015 / Next to Never – 2017)

Penelope Douglas

Editura Epica

Colecția EpicLove

  1. 1. Intimidare – Editura Epica (Bully – 2013) – recenzia
  2.     1.5. Until You – 2013
  3. 2. Rivali – Editura Epica (Rival – 2014) – recenzia
  4. 3. Descatusare – Editura Epica (Falling Away – 2015) – recenzia 
  5. 4. Flacăra dintre noi (Regăsire) – Editura Epica (Aflame – 2015)
  6.     4.5. Flacăra dintre noi (Aproape niciodată) – Editura Epica (Next to Never – 2017)
  7.     5.5. Adrenaline – 2016
Cartea conține atât volumul 4 din serie – Regăsire (Aflame), cât și nuvela Aproape niciodată (Next to Never ).

Regăsire (Aflame)

”Pasiunea și furia erup din aceste pagini, transformând dragostea într-un câmp de luptă… de-a dreptul exploziv” – Publishers Weekly
În Regăsire, Tatum Brandt are, în sfârșit, tot ce-și dorește. Este într-adevăr liberă să decidă asupra vieții ei. Cât au fost în liceu, Jared Trent a condus totul. El hotăra dacă ea trebuia să fie bucuroasă sau tristă, înfricășată sau liberă. Era stăpân pe inima ei. Dar acum, este ea cu adevărat împlinită?
În urmă cu doi ani, când Jared a părăsit orașul, inima ei a încetat să bată, și nu exista decât un singur mod în care să se simtă din nou vie: la cursele de vineri seara, cu mașina pe pistă.
Numai că Jared s-a întors și lumea ei se clatină.
Sorții s-au întors. Acum eu am puterea… și e rândul lui să cerșească…
Toată lumea vrea să fie în locul meu. Poate că este datorită modului în care mă îmbrac sau felului în care îmi flutură părul, dar nu-mi pasă. Chiar dacă atenția lor este ultimul lucru pe care-l doresc, nu pot să mă opresc. Eu domin traseul, viteza îmi ridică adrenalina, iar vântul și mulțimea îmi strigă numele. Sunt ea. Șoferul fată. Regina cursei. Și eu supraviețuesc – ceva ce el credea că nu o voi face niciodată.
Toți vorbesc însă despre el. L-ai văzut pe Jared Trent pe T.V? Ce crezi despre ultima lui cursă, Tate? Când se întoarce în oraș, Tate? Dar refuz să-mi pese prea mult. Pentru că atunci când Jared se va întoarce acasă, eu nu voi mai fi aici. Tatum Brandt a plecat. Eu sunt cineva nou.

 

Aproape niciodată (Next to Never)

În Aproape niciodată facem cunoștință cu următoarea generație a familiei de pe Fall Away Lane.
Quinn, mezina familiei Caruthers, are parte de dragostea superprotectoare a tatălui ei, Jason, și a celor trei frați, Jared, Madoc și Jaxon. Sub permanenta lor supraveghere, îi este imposibil să-și desfacă aripile sau chiar să iasă cu un băiat. Mai ales cu Lucas Morrow, un prieten din copilărie mai mare cu câțiva ani, care a pus stăpânire pe inima ei. O relație cu un tânăr ca el – experimentat, sofisticat și important – i-ar fi ca și interzisă. Deși Lucas a plecat din oraș cu ani în urmă și nu dă semne că s-ar întoarce, totuși ea, în taină, îl așteaptă.
Dar când primește un colet misterios, al cărui conținut dezvăluie secrete de familie, Quinn începe să vadă lucrurile cu alți ochi și înțelege că trebuie să aleagă între a aștepta visând în continuare sau a porni, în sfârșit, spre ceea ce vrea cu adevărat.

Cărțile autoarei Penelope Douglas pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.rolibrex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Penelope Douglas

About Author

7 comentarii

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: