Flacăra pasiunii de Susan Elizabeth Phillips, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

1

Flacăra pasiunii

(Glitter Baby – 1987)

Susan Elizabeth Phillips

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

0.5. Flacăra pasiunii – Editura Litera – Glitter Baby – 1987
1. Fancy Pants – 1989
2. Lady Be Good – 1999
3. Glitter Baby – 1987
4. First Lady – 2000
4.5. My Secret Service Valentine – 2003
5. What I Did for Love – 2009
6. Call Me Irresistible – 2010
7. The Great Escape – 2012
Fleur Savagar este cea mai frumoasă femeie din lume… pentru oricine în afară de ea însăși. Curajoasă, încăpățânată, dar dureros de inocentă, ea trăiește visul oricărei actrițe atunci când primește un rol în filmul în care protagonistul este nimeni altul decât bărbatul cel mai râvnit din America. Dar secretele ascunse vreme îndelungată ies la iveală, forțând-o să se rupă de cel care i-a cucerit inima, de familie și chiar de propriul succes.
Jake Koranda nu este doar cel mai sclipitor scenarist din New York, ci și cel mai de succes actor de la Hollywood. Dificil, extrem de talentat și cu un suflet chinuit, el nu are răbdare cu starletele adulate de o lume întreagă.
Însă Fleur este mai mult decât un chip frumos; este o femeie îndrăzneață care poate face față dezamăgirilor și trădărilor, o femeie dornică să învețe regulile dragostei.
O rățușcă urâtă care nu poate să creadă că s-a transformat în lebădă… un bărbat cu un trecut bântuit… pe tărâmul viselor sfărâmate, pot doi îndrăgostiți aparent nepotriviți să aibă încredere în propriile inimi?
„Încă de la început, picioarele acelea mortale fuseseră o pereche perfectă pentru ale lui.
O mulţime de lucruri la ea i se potriveau lui. Gura aceea isteaţă şi neobişnuitul ei simţ al umorului. Energia ei fără limite. Dar nu şi inocenţa ei. Aceea nu era deloc compatibilă. Nu inocenţa ei şi nu inima ei fragilă ca a unei fetiţe.”
„Gura lui o găsi pe a ei într-un sărut moale şi tandru, care topi frigul dinlăuntrul ei. Nu era deloc ca sărutul lor din faţa camerei. Nasurile li se ciocniră. El îşi deschise gura şi o închise peste a ei, cu un sunet dulce şi ud.
Limba îi lunecă dincolo de bariera dinţilor ei, unde ea o atinse cu a ei. Era udă, aspră şi perfectă. Îşi înfăşură braţele în jurul umerilor lui şi îl trase atât de aproape,
încât îi putu simţi bătaia inimii cu sânul ei.”
„Cândva, îl iubise, dar focul incandescent al trădării arsese dragostea aceea, lăsând în urmă doar cenuşă rece.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul FLACĂRA PASIUNII de Susan Elizabeth Phillips – disponibil de vineri 11.01.2019 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți Susan Elizabeth Phillips

Recenzii și prezentări cărți Susan Elizabeth Phillips

Listă cărți apărute în colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2019

Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips pot fi comandate din librăriile on-line libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro

About Author

Un comentariu

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: