Delicatese Literare
Prezentari carti

Flirtând cu pericolul de Suzanne Enoch, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Flirtând cu pericolul

(Flirting With Danger – 2005)

Suzanne Enoch

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Data apariției: martie 2022

SUZANNE ENOCH a scris până în prezent 40 de romane, care au intrat pe listele de bestselleruri ale The New York Times, USA Today și Publishers Weekly.

Primul volum al seriei „Samantha Jellicoe“/ Samantha Jellicoe Series.

Samantha Jellicoe încearcă să fure un obiect valoros dintr-o vilă din Palm Beach, dar o bombă explodează, un paznic este ucis și Sam ajunge să-l salveze pe milionarul Richard Addison.

O poveste palpitantă despre o hoață care trebuie să demonstreze că nu este o criminală și milionarul care se îndrăgostește de ea.

Samantha Jellicoe, o hoață profesionistă extrem de apreciată în branșa ei, pătrunde pe proprietatea bogatului om de afaceri Richard Addison pentru a fura o veche tăbliță de piatră. Dar, odată ajunsă în interiorul casei, Samantha descoperă că informațiile primite înainte de spargere sunt complet greșite, pentru că în reședință se află atât proprietarul, cât și niște paznici, ceea ce îi complică misiunea. Ba, mai mult, își dă seama că a fost atrasă într-o capcană, pentru că tăblița a fost deja furată, iar o bombă este gata să explodeze chiar lângă ea. Prin urmare, trebuie să fugă cât mai repede, dar bomba se declanșează, și, fără să ezite, îl salvează de la moarte chiar pe Richard Addison. Reușind să scape apoi fără a fi urmărită, crede că spargerea a fost doar o misiune eșuată, dar după câteva zile pericolul reapare, Samantha devenind singura suspectă de furt și de tentativă de crimă. Ca să scape de acuzații, este nevoită să apeleze la singura soluție pe care o are: îi propune lui Richard un parteneriat pentru a afla cine a atras-o pe ea în cursă și cine a vrut să-l omoare pe el. Curând însă, înțelegerea lor se transformă în ceva mult mai profund, care poate să le schimbe viața pentru totdeauna.

„Suzanne Enoch are darul să capteze interesul cititorilor.“ SUN JOURNAL

Veți citi întreaga poveste în romanul FLIRTÂND CU PERICOLUL de Suzanne Enoch. De vineri 18.03.2022 la chioșcurile din toată țara.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice martie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *