Delicatese Literare
Prezentari carti

Foc înșelător de J. Kenner, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Foc înșelător

(Shattered With You – 2019)

J. Kenner

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Primul volum al unei serii noi, Stark Security

O nouă autoare, ale cărei romane s-au vândut în trei milioane de exemplare și s-au tradus în douăzeci de limbi.

Quincy, fost agent britanic e om de bază la Stark Security. Când femeia care i-a frânt inima îi cere ajutorul, trebuie fie să-i întoarcă spatele ori să-i dezvăluie secrete întunecate. Eliza Tucker apelează la el ca să-și găsească sora dispărută și e dispusă să plătească orice preț, chiar și unul senzual dacă va fi nevoie, dar fără să se îndrăgostească.

Datorită abilităților sale și experienței în domeniul securității, fostul agent britanic Quincy Radcliffe a devenit cel mai important om la nou-înființata Stark Security din Los Angeles. Dar Quincy nu este bărbatul care pare a fi, și puțini îl cunosc cu adevărat.

Când femeia căreia i-a venerat trupul, dar i-a frânt inima părăsind-o îi cere ajutorul, nu există cale de mijloc: Quincy fie îi întoarce spatele, fie o ajută, dar riscă să-și dezvăluie secretele întunecate și astfel să deschidă răni vechi și dureroase.

Eliza Tucker, o actriță cu o carieră zbuciumată, încearcă de ani întregi să uite perioada plină de pasiune trăită alături de Quincy Radcliffe în Londra și în romanticul Paris. Cucerită de înfățișarea sexy și de farmecul lui britanic, dar și de pasiunea și determinarea cu care a reușit s-o seducă, Eliza i s-a dăruit fără reținere, ca apoi totul să se spulbere când el a părăsit-o brusc, fără nici o explicație. Acum însă, Quincy este singurul care o poate ajuta să-și găsească sora dispărută. Iar ea este hotărâtă să plătească orice preț pentru asta – chiar și să i se dăruiască din nou și să se supună fanteziilor lui din dormitor. Dar nu are de gând să se îndrăgostească iar de bărbatul care cândva i-a năruit toate visurile.

Citate:

„Voiam să adorm în brațele lui și să mă trezesc lângă el. Voiam o noapte de extaz. O noapte de pasiune.
O noapte atât de sublimă încât, în ciuda faptului că avea să fie și ultima, aș fi putut să o păstrez în minte pentru totdeauna – o amintire delicioasă care să dea sare și piper fanteziilor și să îmi țină de cald noaptea.”
„Te doresc. Pe de-a-ntregul. Nu doar un trup în patul meu. Vreau încrederea ta, dar nu orbească. O voi câștiga. Asta pot să îți promit. Iar în schimb, puterea asupra plăcerii tale îmi revine mie. E o responsabilitate pe care o voi îndrăgi. Și care te va încânta. Abandonează-te, Eliza, și lasă straturile să cadă!”
„Vreau ce a fost între noi. Trupul lui deasupra mea, mâinile lui prinzându-mi încheieturile mâinilor, imobilizându-mă. Încordarea mușchilor când se înfruptă din ceea ce își dorește, lăsându-mă să mă abandonez în plăcerea
pură de a fi a lui.
Vreau toate astea din nou. Să fiu a lui. Să îi aparțin.Să simt.
Vreau toate astea, da, dar acum primesc orice, iar dacă asta înseamnă un singur sărut, atunci mă voi agăța de el și îl voi prețui pentru totdeauna.”

Veți citi întreaga poveste în romanul FOC ÎNȘELĂTOR de J. Kenner, primul volum al unei serii noi, <<Stark Security>>. De vineri 25.06.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice iunie 2021

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *