Delicatese Literare
Prezentari carti

Fostul și viitorul meu duce – seria Pariuri păcătoase de Caroline Linden, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Fostul și viitorul meu duce

(My Once and Future Duke – 2018)

Caroline Linden

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. 1. Fostul și viitorul meu duce (My Once and Future Duke – 2018)
  2. 2. Un conte ca tine (An Earl Like You – 2018) – prezentare
  3. 3. Un pariu riscant (When the Marquess Was Mine – 2019) – prezentare
Sophie Campbell este hotărâtă să fie stăpână pe propria viață. Reușind să își câștige traiul datorită abilităților ei deosebite la jocurile de cărți, ea nu își asumă riscuri cărora știe că nu le-ar putea face față. Și totuși, când ducele de Ware îi propune un pariu scandalos, dar mult prea tentant, ea pur și simplu cedează. Dacă va câștiga, va obține cinci mii de lire, sumă care i-ar oferi pentru totdeauna siguranța financiară și independența.
Jack Lindeville, duce de Ware, își spune că a venit la clubul Vega doar pentru a-l împiedica pe fratele lui cel nechibzuit să ajungă la ruină – dar știe prea bine că nu acesta este adevărul. Pur și simplu, nu își poate lua ochii de la Sophie și, pentru a fi cu ea, ajunge să treacă peste regula lui fermă de a se ține departe de jocuri. Dacă va câștiga, o va avea pentru el ‒ vreme de o săptămână!
O săptămână cu Jack ar putea distruge rămășițele și așa firave ale reputației lui Sophie. Ba prețul ar putea fi chiar mai mare: propria inimă. Însă, când vine vorba despre dragoste, orice pariu este irezistibil…
Citate:
„Gura lui era moale peste a ei, mai degrabă o aluzie blândă la un sărut decât un sărut real. Ea închise ochii în vreme ce buzele lui șopteau peste ale ei. Se mișcă spre el precum o lună în căutarea soarelui. Degetele lui îi atinseră maxilarul, înclinându-i chipul cu o presiune abia perceptibilă.
Un sunet moale de plăcere zumzăia în gâtul ei.
Ducele își înălţă capul. Se uitară unul la celălalt pentru o clipă.
– Asta-i tot? șopti Sophie, dându-și tardiv seama de cum îi bătea inima. Tot ce vrei?
– Nu. Cobora de-a lungul gâtului ei cu un deget ușor ca o pană. Un fior îi străbătu pielea. Nici pe departe.”
„Am început să mă îndrăgostesc de tine de când ai intrat valvârtej în bibliotecă și mi-ai zis că sunt nebun. Aveai perfectă dreptate și voiam să spun că tu erai de vină ‒ tu, cea care a sărutat zarurile la hazard, care a declarat că va merge pe jos până la Alwyn prin noroi și ploaie, care m-a chinuit cu picioarele ei goale în timp ce-mi purta halatul. Își lipi buzele de pielea fină de pe umărul ei. Mă înnebunești, Sophie, și nu vreau să se termine niciodată.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul FOSTUL ȘI VIITORUL MEU DUCE de Caroline Linden, primul volum al seriei „Pariuri păcătoase” – disponibil de sâmbătă 11.05.2019 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Seria: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste mai 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Recenzii și prezentări cărți Caroline Linden

Spune-ți părerea!