Delicatese Literare
Prezentari carti

Frânturi de fericire de Nora Roberts, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Frânturi de fericire

(Blithe Images – 1982)

Nora Roberts

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Traducere Bianca Paulevici

În spatele frumuseții sofisticate a lui Hillary Baxter și al succesului de care se bucură ea de când a venit în New York, se ascunde o fată obișnuită din Kansas, care a crescut la o fermă, înconjurată de dealuri și de lanuri de grâu, într-o familie simplă, dar iubitoare. O fată pe care ambiția, seriozitatea și dăruirea au ajutat-o să răzbească într-o lume în care succesul cere sacrificii, dar care nu a uitat de unde a plecat.

Însă cum ar putea ea să reziste farmecului devastator al noului ei angajator, Bret Bardoff, proprietarul celei mai apreciate reviste de modă și unul dintre cei mai râvniți burlaci? Bret este un bărbat versat, care știe ce să facă și ce să spună pentru a trece de zidurile de protecție ale oricărei femei.
Însă, pe măsură ce descoperă ce tânără inocentă se află dincolo de imaginea pentru care Hillary e recunoscută în toată lumea, Bret este cel care pare să rămână fără apărare… în fața dorinței de nestăvilit a propriei inimi.

„O poveste de dragoste amuzantă și mișcătoare, pe gustul oricărui suflet romantic, tânăr sau mai puțin tânăr.“ – The Sun

Citate:

„Se ferea de relații mai intime doar pentru că nimeni nu o impresionase suficient de mult și nu îi stârnise emoții suficient de puternice încât să simtă dorința de-a se implica într-o relație pe termen lung sau măcar într-o aventură pe termen scurt. Până în momentul acela, se gândi ea, dragostea o evitase, și își spuse că era recunoscătoare pentru acest lucru. Dragostea aducea cu sine angajamente, iar angajamentele nu se potriveau cu planurile ei de viitor…”

„Puse din nou stăpânire peste gura ei, de data aceasta mai insistent, iar Hillary își depărtă buzele. Păru să se topească, lipită de el. Îl cuprinse cu brațele pe după gât, afundându-și degetele în părul lui. O copleși senzația pe care i-o stârnea și nu mai reuși să gândească. Singura realitate pe care o știa era gura lui pe a ei și trupul lui tare care se îmbina cu trupul ei moale și supus…”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul FRÂNTURI DE FERICIRE de Nora Roberts, disponibil de vineri, 05.02.2021, la toate punctele de difuzare a presei.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro, librariadelfin.rolibrex.ro

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice februarie 2021

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *