Delicatese Literare
Prezentari carti

Frăția corbilor de Maggie Stiefvater, Editura Nemira

Frăția corbilor (The Raven Boys)

Maggie Stiefvater

Editura Nemira

Colecția Young Adult
Data apariției: noiembrie 2018
Nr. pagini: 456
Traducerea: Dan Dobos

The Raven Cycle Series:

  1. Frăția corbilor/ The Raven Boys, 2012
  2. The Dream Thieves, 2013
  3. Blue Lily, Lily Blue, 2014
  4. The Raven King, 2016
Maggie Stiefvater este prezenta pe lista de bestselleruri New York Times cu romanele Shiver, Linger, Forever si Sinner. Este de asemenea autoarea romanului Scorpio Races, premiat de American Library Association.
Frăția corbilor, primul roman din seria omonimă, a fost Cea mai bună carte a anului pentru Publishers Weekly, iar următoarele trei au fost la rândul lor remarcate.
All the Crooked Saints, în pregătire la Editura Nemira, este cea mai recentă carte a sa.
Maggie Stiefvater, care este și muzician, locuiește în Virginia, împreună cu soțul și cei doi copii.
În fiecare an, în ajunul zilei Sfântului Marcu, Blue Sargent și mama ei clarvăzătoare asistă la trecerea spiritelor viitorilor morți în lumea cealaltă. Blue nu îi vedea niciodată, cel puțin nu până în anul acela, când un băiat iese din întuneric și îi vorbește. Numele lui este Gansey, un elev bogat, care le are pe toate, de la Colegiul Aglionby. Alături de alți trei băieți din Frăția Corbilor, Gansey are o misiune și are nevoie de ajutor. Blue a știut dintotdeauna că e sortită să provoace moartea persoanei iubite. Si nu s-a gândit prea mult la asta până nu s-a lăsat prinsă în aventurile sinistre ale băieților din Frăția Corbilor.

Un thriller neogotic cu acțiunea bine ritmată, despre un grup de cinci adolescenți în căutarea meridianelor energetice pe tărâmul supranaturalului, printre copaci care vorbesc latina, păduri bântuite, fantome și desene misterioase, dar și în căutarea de sine.“ Sunday Book Review

”Frăția corbilor” de Maggie Stiefvater, este acum disponibilă pentru precomandă.

Cărţile Editurii Nemira pot fi comandate de pe nemira.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro

4 Comments

Spune-ți părerea!