Delicatese Literare
Prezentari carti

Frontul de acasă de Kristin Hannah, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Frontul de acasă

(Home Front – 2012)

Kristin Hannah

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Frontul de acasă prezintă o imagine profund onestă a căsniciei moderne și explorează suferințele pe care le provoacă războiul unei familii americane obișnuite, oferind cititorilor o poveste despre iubire, pierdere, eroism, onoare și, în cele din urmă, speranță.
Ca multe alte cupluri, Michael și Jolene Zarkades sunt nevoiți să facă față diferitelor probleme din viața de zi cu zi – copiii, carierele, facturile, treburile casnice – deși căsnicia lor se duce de râpă. Jolene, pilot de elicopter militar, este trimisă pe front, iar Michael rămâne acasă, unde trebuie să aibă grijă de fetele lor și să se descurce și cu dosarele pe care trebuie să le prezinte în instanță.
Mamă fiind, Jolene își părăsește familia cu inima sfâșiată, dar nu poate să nu-și facă datoria de soldat. În scrisorile pe care le trimite, ea descrie viața de campanie în culori frumoase, nevrând să-i sperie pe cei de acasă. Dar războiul o va schimba iremediabil pe Jolene. În fața dramei pe care o trăiește soția lui, Michael trebuie să-și înfrângă temerile cele mai întunecate și să lupte și el – pentru familie și pentru lucrurile care contează cel mai mult în viața lui.
Frontul de acasă de Kristin Hannah apare la punctele de difuzare a presei din țară marți, 26 mai, pe care îl veți putea achiziționa la prețul de 29,99 lei.
Sursa: Editura Litera

Cărțile autoarei Kristin Hannah pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, litera.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Kristin Hannah

Colecția Blue Moon mai – iunie 2020

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

Spune-ți părerea!