Delicatese Literare
Prezentari carti

Fructul interzis – seria Casa Păcatelor de Elisabeth Naughton, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Fructul interzis

(Forbidden – 2018)

Elisabeth Naughton

Editura Litera / Lira

Colecţia Cărţi Romantice

 1. 1. Fructul interzis – Forbidden – 2018

 2. 2. Sclava iubirii – Deceived – 2018 – prezentare

 3. 3. Legături întunecate – Undone – 2018 – prezentare

 4.     3.5. Surrender – 2018

Nathalie pleacă în Manhattan, pentru a lămuri misterul morții unei bune prietene, dar cade pradă privirilor lui celui pe care îl consideră vinovat: Luciano, tentația supremă, fructul interzis.
În viața de zi cu zi, Luc este CEO al unei reviste de modă. Dar pare să fie și păstrătorul unor secrete sinistre. Întunecat și poruncitor, este și foarte atrăgător. Puterea este al doilea nume al său. Natalie știe că trebuie să-l țină la distanță. Totuși, în ciuda pericolului, cade pradă privirii lui seducătoare și atingerii sale care o duce în ispită. Nu poate să nu se gândească la buzele lui senzuale.
Dorința ei este puternică. O intoxică și o apropie de pericol. Natalie trebuie să descopere ceea ce ascunde Luc în spatele ușilor închise ale Casei Păcatului. Totodată, începe să vadă în el și calități umane la care nu se aștepta. În adâncul lui, poate fi extrem de vulnerabil și sensibil, atunci când Natalie îl provoacă. Bărbatul care obișnuia să-i controleze pe toți cei din jur ajunge să fie îmblânzit de o tânără din provincie. Nu reușește să se împace cu acest gând, așa că încearcă să scape. Totodată, relația lor ajunge pe o pantă periculoasă și forțe ale întunericului îi pot duce la pierzare în orice clipă.
”Pentru mine, el este tentația supremă. Fructul interzis. Tânjesc după el, nu mă pot controla.
Am pornit în căutarea lui sperând să găsesc răspunsuri, convinsă fiind că este vinovat. Dar acum am căzut pradă privirilor lui seducătoare și personalității sale charismatice.
Știu că este periculos. Știu că face parte dintr-o lume primejdioasă, pe care nu pot s-o înțeleg. Dar asta nu mă împiedică să tânjesc după atingerea lui, după săruturile acelea păcătoase.
Înainte să mă predau focului dintre noi, trebuie să știu mai multe. Trebuie să văd în spatele ușilor pe care se încăpățânează să le țină închise.
Trebuie să aflu ce ascunde în lumea aceea întunecată, cunoscută sub numele de Casa Păcatelor…”
Citate:
„Nu-mi puteam scoate din minte privirea lui. Toată noaptea m-am foit, disperată să ştiu ce însemna privirea aceea, ce îi trecuse prin minte în clipele acelea şi de ce se uitase atât de lung la buzele mele. Şi chiar dacă nu mi-aş fi dorit, l-am visat. Mi-am imaginat ce mi-ar fi făcut dacă l-aş fi sărutat, în loc să fug ca un animal speriat. Dacă i-aş fi rupt cămaşa de pe el, dacă i-aş fi dezmierdat trupul cu degetele, cu limba, cu dinţii. Dacă l-aş fi devorat cum mă devoraseră pe mine ochii lui.”
„Se ducea o luptă continuă între trupul şi mintea mea, între emoţii şi gânduri care nu-mi dădeau pace. Singura certitudine era că voiam să fiu cu ea. Nu mai simţisem niciodată o dorinţă mai disperată. Nu-mi dorisem niciodată să fiu mai mult cu cineva. Iar faţada aceea de control care mă ghidase toată viaţa începu să se sfărâme. De fiecare dată când îmi zâmbea, de fiecare dată când mă provoca, simţeam că îngenunchez în faţa ei.”
„Voiam totul de la ea. Voiam să iau totul, cu lăcomie. Dar mai mult decât orice, voiam să am supunerea ei. Întunericul din sufletul meu tânjea după supunere. Iar pe când o sărutam, implorând-o cu buzele să mi se supună, am ştiut că nimic altceva nu avea să-mi aducă satisfacţie. Nici sărutările ei, nici trupul ei, nici măcar propria ei plăcere.”
„Vrei să guşti din fructul interzis. Vrei să fie totul ca în noaptea aceea din New York. Dar în mine se ascunde altceva. Ceva mult mai rău. O răutate pe care nici măcar nu ţi-o poţi imagina. Şi dacă rămâi, o să te devoreze şi pe tine.”
V-am stârnit curiozitatea? Veți putea citi FRUCTUL INTERZIS de Elizabeth Naughton – disponibil de vineri, 8 martie 2019, când apare la chioșcuri acest roman alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Elisabeth Naughton se pot comanda pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, emag.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Elisabeth Naughton

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

7 Comments

 • Adela

  Am reusit sa termin cartea si chiar mi-a placut!!!! Atat de mult incat mi le-am comandat pe urmatoarele doua din serie n limba engleza. Nu as spune ca este o carte usor de digerat, dar este interesanta si antrenanta care te introduce intr-o lume absolut nebuna a banilor si puterii fara limite! O „frumoasa si bestia” moderna, in care fata cuminte intra cu capul inainte intr-o lume care crezi ca exista doar in filme si carti, dar a carei cunoastere implica maturizarea si alegeri de viata si de moarte!
  Sper sa se traduca si celelelate din serie anul acesta nu peste vreo 2 ani!
  O recomand!!!

  • Tyna

   Mulțumim mult pentru impresii și recomandare!

   Mi-am luat cartea, dar am amânat-o la citit până apar și celelalte volume din serie, care sper să fie în cel mai scurt timp!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *