Frumos si cu inima de gheata de Lisa Kleypas, Editura Miron

19

Frumos și cu inima de gheață (Cold-Hearted Rake)

Lisa Kleypas 

Editura Miron

Face parte din seria The Ravenels
 1. Frumos și cu inima de gheață (Cold-Hearted Rake – 2015)
 2. Vreau să fiu soția ta (Marrying Winterborne – 2016) – prezentare carte 
 3. Devil in Spring – 2017
 4. Hello Stranger – 2018
Devon Ravenel, cel mai fascinant și imoral libertin al Londrei, a moștenit de curînd titlul nobiliar de conte.
Însă noul său rang din înalta societate vine și cu responsabilități nedorite, precum și cu cîteva surprize. Domeniul lui este împovărat de datorii, iar cele trei surori inocente ale răposat- ului conte locuiesc în continuare în aceeași casă, împreună cu virtuoasa Kathleen, lady Trenear, o frumoasă văduvă tînără, deosebit de inteligentă, dar și foarte încăpățînată.
Între ea și Devon Ravenel începe un război al ambițiilor. Kathleen știe foarte bine că nu trebuie să aibă încredere într-un bărbat fără scrupule, care a cucerit și abandonat multe femei.
Va putea ea să-și păstreze inima intactă după întîlnirea fierbinte cu cel mai periculos și fermecător bărbat pe care l-a cunoscut vreodată?
Cartea se poate comanda pe site-ul Editura Miron

About Author

19 comentarii

  • Barbalata Mirela on

   Catalina, sa inteleg ca nu ai citit nimic scris de Lisa Kleypas pana acum??? Chiar scrie frumos si chiar merita citite. Desigur, daca iti place genul acesta 🙂 . Sper sa remediezi problema 😉

   • Catalina Dumbrava on

    Si eu sper sa remediez situatia, singura carte care am citit-o si aceea a fost pdf a fost Beatrix, adevarul este ca mi-a placut, si inca mult, dar nu s-a mai lipit nimic de mine de atunci. Sa-mi fie rusine, nu?

Lasă un răspuns