Delicatese Literare
Prezentari carti

Frumusețe periculoasă de Linda Howard

Frumusețe periculoasă

Linda Howard

Editura Miron
Nr. pagini: 367
Traducator: Andreea Radu
Titlu original: Drop Dead Gorgeous
Este continuarea cărții ”Merită să mori pentru ea” – To Die For.
Blair Mallory a supraviețuit deja unei tentative de asasinat.
Acum se pregătește de nuntă și reușește în ultimul moment să evite un nou glonț. Și un Buik care încercă să o lovească din plin.
Deși identitatea șoferului rămâne un mister, intențiile lui criminale sunt clare. Dar nici măcar Wyatt Bloodsworth, viitorul mire, detectiv de poliție, nu pare foarte convins că ea a devenit din nou o țintă…
“În cele din urmă, mişcându-mă încet, am verificat uşile ca să mă asigur că sînt închise. Erau. Cu toate că nu băgasem de seamă, ieşind, Wyatt setase şi alarmă. Cu toate că era furios, încă avea grijă de siguranţa mea. Conştientizarea aduse o clipă de durere. Ar fi fost mai simplu dacă nu mi-ar fi purtat de grijă.
Am stins toate luminile de la parter, apoi am urcat scările. Fiecare mişcare era un efort, de parcă era o lipsa de legătură între corpul şi mintea mea. M-am suit în pat, dar n-am stins lumina. Doar am stat acolo, privind în gol, încercînd să-mi pun ordine în gânduri.
Metoda mea preferată de a face faţă unor situaţii e de a mă gândi la altceva până mă simt în stare să mă ocup de lucrurile importante. De data asta n-a funcţionat, pentru că întreaga mea lume părea invadată de lucrurile pe care mi le spusese Wyatt. Eram sufocată de ele, strivită de ele, zdrobită sub greutatea lor şi erau prea multe ca să le pot ţine piept. Nu reuşeam să izolez nici măcar un gînd, să detaliez măcar una dintre probleme. Sau, cel puţin, nu încă.
Telefonul începu să sune. Wyatt! a fost primul meu gînd, dar nu am pus mînă pe receptor să răspund. Nu eram sigură dacă voiam să vorbesc cu el. De fapt, eram sigură că nu voiam. Nu doream că el să tulbure apele cu o scuză care doar ar ascunde problema mai mare pe care o intuiam. Asta, presupunînd că el se simţea dator să se scuze, ceea ce era o mare presupunere.
La al treilea am ridicat aparatul fără fir, doar că să văd dacă cel care sună era Wyatt şi pe ecran se afişa, iarăşi, numărul ciudat din Denver. Am pus telefonul la loc fără să răspund. După al patrulea semnal, robotul de preluare mesaje de la parter a deschis linia. Am ascultat, dar nu am auzit niciun mesaj.”
Sursa: Editura Miron
Linda Howard a ridicat stilul romantic suspans la nivel de artă. Cărțile sale din acest gen s-au instalat imediat pe pozițiile fruntașe ale clasamentului întocmit de Goodreads “Best Romantic Suspense”, în care în primele 10 poziții se află trei cărți ale Lindei Howard: pe prima poziție Jocul Morții, pe poziția a doua După o noapte, iar pe poziția a șaptea Bărbatul visat.

merita

Cărțile autoarei Linda Howard pot fi comandate pe elefant.rolibris.roemag.rocarturesti.ro, librarie.net

Recenzii Linda Howard

32 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *