Delicatese Literare
Prezentari carti

Furie și furtună – vol.1 din seria Mesagerul de Jennifer L. Armentrout, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Furie și furtună

(Storm and Fury – 2019)

Jennifer L. Armentrout

Editura Litera

Colecția New Moon

  1. Furie și furtună – Editura LiteraStorm and Fury – 2019
  2. Rage and Ruin – 2020
  3. Grace and Glory – 2021
Deși e pe cale să-și piardă vederea, Trinity Marrow, în vârstă de optsprezece ani, are capacitatea de a vedea și de a comunica cu spiritele. Harul ei este unic, parte dintr-un secret atât de primejdios, încât o constrânge să trăiască ascunsă într‑un complex rezidențial izolat și fortificat, apărat strașnic de Gardieni – gargui cu înfățișări multiple, responsabili cu apărarea omenirii (și a ei) împotriva demonilor.
Când Gardieni dintr-un alt clan îi aduc vești tulburătoare, universul protector al lui Trinity se prăbușește. Și pentru ca lucrurile să devină și mai complicate, unul dintre ei este cea mai enervantă și fermecătoare persoană întâlnită vreodată.
Zayne are și el secrete care îi pot da lui Trinity viața peste cap… dar când demonii pătrund în comunitate și adevărata natură a lui Trinity iese la iveală, colaborarea dintre ei devine unica alternativă posibilă. Pentru a-și salva familia și, poate, chiar lumea întreagă, ea trebuie să învețe să aibă încredere în Zayne…
Veți putea citi întreaga poveste în romanul FURIE ȘI FURTUNĂ de Jennifer L. Armentrout, primul volum al seriei <<Mesagerul>>. De vineri 4 decembrie la punctele de difuzare a presei din țară, la prețul de 29,99 lei.

Spune-ți părerea!