Delicatese Literare
Prezentari carti

Gentlemanul seducător de Lorraine Heath, Colectia Iubiri de Poveste, Editura Litera

GENTLEMANUL SEDUCĂTOR
Lorraine Heath
Titlu original: Love With a Scandalous Lord
Este volumul al treilea al seriei Fetele din Fortune – Daughters of Fortune
Primul volum al seriei, DOAMNA ȘI NELEGIUTUL, publicat în luna decembrie, ne-a încântat cu o poveste neobișnuită de iubire.
În CUM SĂ TE ÎNSORI CU O MOȘTENITOARE un frumos aristocrat acceptă o căsătorie din interes cu o americancă bogată… doar că tata socru toacă toată averea la jocurile de noroc, iar eroul nostru va afla că în viață există lucruri mai importante decât banii și poziția socială…
In GENTLEMANUL SEDUCĂTOR descoperim o altă poveste captivantă:
De când se știe, Lydia Westland a visat să ajungă la Londra și să participe la balurile strălucitoare și elegante organizate în înalta societate londoneză în timpul sezonului. Înarmată cu cărți care să o învețe bunele maniere și sperând să-și găsească un soț din rândul lorzilor englezi, Lydia sosește din America decisă să pună în practică toate cunoștințele acumulate până atunci. Însă primul nobil care îi iese în cale este chipeșul și fermecătorul Rhys Rhodes, marchizul de Blackhurst. Dar acesta nu este un gentleman potrivit pentru căsătorie, având o reputație atât de pătată încât nici o lady care vrea să fie acceptată de lumea mondenă nu îl va lua de soț.
Pentru Rhys, Lydia este tot ce a pierdut în viață – inocență, râset, bucuria de a trăi – și tot ce nu mai spera să recapete vreodată. Toate combinate cu un temperament aprins, care îl fac să își dea seama că, în sfârșit, sufletul-pereche a apărut în viața sa. Însă trecutul lui rușinos și un secret imposibil de dezvăluit îl impiedică să-și dea frâu liber sentimentelor. Dar Lydia este decisă să treacă dincolo de zidurile lui de apărare, pentru a cuceri inima acestui bărbat despre care toată lumea o avertizează că îi este interzis…
„Gemetele și suspinele ei stârniseră scântei înlăuntrul său, ce luaseră rapid foc. Gemetele lui răsunaseră în noapte, în jurul lui, asemenea animalului în căutarea partenerei, hotărât să-și afirme cucerirea. Voia să o numească femeia lui: să-i fie stăpân pe inimă, pe trup, pe suflet.”
„Lydia era deopotrivă o fiinţă nevinovată și o ispită căreia n-avea forţa să i se împotrivească. O frumuseţe ca a ei, izvorâtă din adâncurile sufletului, avea puterea să trimită corăbii pe mare și cavaleri în cruciade.”
„Lydia presupuse că asta însemna dragostea: să nu te saturi niciodată de atingerea iubitului tău, să întâmpini fiecare sărut cu nerăbdarea celui dintâi. Să descoperi plăceri nemaiîntâlnite în fiecare mângâiere și alint.”
Veți citi întreaga poveste în romanul GENTLEMANUL SEDUCĂTOR, de Lorraine Heath, apariţie 5 martie 2016, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.
Sursa: Carti Romantice 

lorraine heath poza trilogie

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

11 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *