Delicatese Literare
Prezentari carti

Ghidul nevestelor fericite, de Kate Moore, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Ghidul nevestelor fericite

(The Husband Hunter’s Guide to London – 2018)

Kate Moore

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

Data apariție: martie 2022

Primul volum al seriei „Ghidul vânătoarelor de soți“/ Husband Hunters Series

Fiica unui agent al serviciilor secrete britanice, Jane Fawkener și-a petrecut cea mai mare parte a vieții pe tărâmuri exotice din străinătate, nu cochetând cu căsătoria în înalta societate.

Așa că, atunci când tatăl ei dispare și se presupune că a murit, tânăra rămâne uimită cu privire la motivul pentru care aceasta a aranjat ca ea să primească un exemplar din Ghidul vânătoarelor de soți.

Convinsă că tatăl ei a ascuns în paginile ghidului un mesaj secret pentru ea, Jane pornește la „vânătoare de soți“ având un scop cu totul diferit. Dar oare îl poate păcăli pe agentul guvernamental care îi urmărește fiecare mișcare – un bărbat periculos de seducător, pentru care regulile sunt în mod clar menite să fie încălcate?

Lord Hazelwood se va ocupa acum de protecția ei, dar pentru un bărbat ca el, periculos de seducător, regulile sunt făcute doar pentru a fi încălcate.

Veți citi întreaga poveste în romanul GHIDUL NEVESTELOR FERICITE de Kate Moore. De luni, 21 martie la chioșcurile din toată țara.

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste martie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *