Delicatese Literare
Prezentari carti

Giuvaierele nopții de Amanda Quick, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Giuvaierele nopții (Midnight Jewels – 1987) 

Amanda Quick

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Când un străin misterios intră în micul ei anticariat ca să vadă o carte rară abia scoasă la vânzare, Mercy Pennington nici nu-și imaginează că acesta va fi începutul aventurilor ei într-o lume fascinantă și primejdioasă.
Viața lui Croft Falconer se învârte în jurul violenței – o violență înnăscută pe care a învățat să o controleze cu ajutorul artelor marțiale și care l-a ajutat să răzbată în misiunile periculoase în care l-a trimis cariera lui. El știe că Valea giuvaierelor secrete, o lucrare erotică din secolul al optsprezecelea, este strâns legată de un secret întunecat. Mult timp a crezut că a fost distrusă de foc – și, odată cu ea, și nebunul fanatic care și-a construit imperiul pe exploatarea naivității adepților săi.
Cum a putut cartea să ajungă în mâinile unui anticar dintr-un orășel de provincie? Și cine este cumpărătorul bogat care s-a grăbit deja să o achiziționeze? Conștient că Mercy se află în pericol fără să știe, Croft insistă să o însoțească spre proprietatea izolată din munți a misteriosului domn Gladstone.
Pentru Mercy, Croft ar putea fi pericolul în persoană. Sau ar putea fi dragostea vieții ei. Dar secretele pe care el le ascunde ar putea să le aducă amândurora moartea, înainte ca Mercy să descopere adevărul.
„– Un bărbat trebuie să îşi aleagă iubitele cu mult mai multă grijă decât îşi alege prietenii sau duşmanii. Aceştia sunt bine definiţi. Mereu ştii unde te afli cu ei, doar dacă nu cumva eşti tâmpit. Dar iubitele nu sunt aşa de uşor de cunoscut şi de înţeles. Pot să fie de oricare fel, nu-i aşa? Să devină fie prieten, fie duşman. Şi cine poate să facă diferenţa până nu e prea târziu?”
„Mercy se simţea liberă să îşi ia zborul acum. Tânjea la stele pe care nu le atinsese niciodată, simţea pentru prima dată în viaţă ceea ce nici măcar nu visase. Chiar şi când se avântă spre cer orbeşte, predându-se senzaţiilor, ştia că nu se teme de experienţa necunoscută care o aştepta. Croft era cu ea. Împreună porneau pe calea unei spirale a senzaţiilor din ce în ce mai puternice.”
„Simţi degetele lui împletindu-se cu ale ei şi-şi dădu seama că legătura dintre ei era de nezdruncinat. Nici ea probabil că n-ar putea explica cum anume, ei trebuiau să fie împreună, lucru acceptat de amândoi.
Adevărul strălucea între ei. Două minţi şi două realităţi sclipitoare, îngemănate şi în sfârşit combinate într-o fracţiune ameţitoare de timp.”
Veți citi întreaga poveste în romanul GIUVAIERELE NOPȚII de Amanda Quick – apariție vineri 20.10.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de revistaLibertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice
Părerea mea:
Am citit GIUVAIERELE NOPȚII, e minunată! Mi-au plăcut personajele, interacțiunea lor, dialogurile, totul. Iar povestea de iubire de atât de frumoasă. Păreau nepotriviți la prima vedere, dar se completau atât de bine, chiar era fiecare sufletul pereche al celuilalt. Sunt și faze „picante”, și momente amuzante, și suspans…

Am menționat cartea în Top 10 cupluri romantice care s-au îndrăgostit în timp ce luptau să supraviețuiască

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

 

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *