Delicatese Literare
Prezentari carti

Goana după moștenitoare de Joanna Shupe, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Goana după moștenitoare

(The Heiress Hunt – 2021)

Joanna Shupe

Editura Litera

Colecția Iubiri de poveste

288 pg.

Traducerea:  Oana Stan

Primul volum al seriei „Rebelii de pe Fifth Avenue“.

Joanna Shupe a scris până în prezent 11 romane, considerate printre cele mai bune ale genului historical romance. În 2013 a câștigat prestigiosul premiu Golden Heart din partea Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

  1. Goana după moștenitoare (The Heiress Hunt – 2021)
  2. Cea mai norocoasă lady (The Lady Gets Lucky – 2021) – prezentare
  3. The Bride Goes Rogue – 2022
  4. The Duke Gets Even – 2023

Pentru a-și salva familia de la ruină, Harrison Archer este silit să găsească rapid și să se căsătorească cu o moștenitoare. Și apelează la singura femeie cu care și-ar dori să se poată căsători: prietena lui din copilărie Maddie, care acum este logodită cu un duce. Maddie nu suportă gândul de a-l vedea pe Harrison flirtând cu potențiale mirese. Pasiunea dintre ei se reaprinde, dar oare soarta lor e pecetluită sau dragostea îi va putea elibera?

ESTE PREA TÂRZIU. . .
Descendentul renegat al unei vechi familii, Harrison Archer se întoarce la New York după moartea tatălui său doar pentru a descoperi că acesta dusese familia la faliment. Pentru a-i salva de la ruină, el este nevoit să găsească rapid o moștenitoare și să se căsătorească cu ea. Așa că Harrison apelează la singura femeie cu care și-ar dori să se însoare: prietena lui din copilărie și iubirea lui adevărată, Maddie, care i-a frânt cândva inima și care acum este logodită cu un duce.

...PENTRU DRAGOSTEA ADEVĂRATĂ?
Când cel mai bun prieten al ei, Harrison, a plecat la Paris fără să spună nimic, Maddie Webster s-a refugiat în dragostea ei pentru tenis. Acum Harrison s-a întors și are nevoie de ajutorul ei ca să-și găsească o mireasă. Cu părere de rău, Maddie organizează o petrecere la o casă din Newport, cu o listă de invitați plină de moștenitoare eligibile. Dar să-l privească pe Harrison flirtând cu potențiale mirese este mai mult decât poate suporta.
Când Harrison și Maddie se reîntâlnesc, pasiunea dintre ei se aprinde. Dar, cum căsătoriile lor cu alții se apropie, timpul se scurge în defavoarea lor. Este soarta lor inevitabilă... sau îi poate elibera dragostea?

Veți citi întreaga poveste în romanul GOANA DUPĂ MOTENITOARE de Joanna Shupe. De luni, 23 mai, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Joanna Shupe pot fi comandate pe litera.rolibris.ro, elefant.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Joanna Shupe

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste mai 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *