Gogosi cu iaurt – reteta Ella Elena

15

Gogoși cu iaurt

Ingrediente
  • 500 g iaurt,
  • 500 g făină,
  • 2 ouă,
  • 1 lingură ulei,
  • 5 linguri zahăr,
  • esență vanilie sau zahăr vanilat 4 plicuri
  • coajă de lămâie
  • 1 linguriță bicarbonat.
Preparare
Se încorporează bine toate igredientele, obținându-se o compoziție moale,  ca în imagine.
Într-o cratiță se pune uleiul la încins, când uleiul s-a încins se dă focul mai mic pentru a se prăji bine gogoșile, dacă e prea iute focul se rumenesc deasupra și rămân crude la mijloc .
Cu o lingură se ia aluat și se pune în cratița cu uleiul încins  și se întorc de pe o parte pe alta pentru a se rumeni.
Se scot pe un șervețel de hârtie să absoarbă uleiul și se dau prin zahăr pudră.
 Poftă bună!

colaj gogosi

About Author

15 comentarii

    • Ti-au iesit grozav Dana! Am vazut poza de pe Delicatese, arata foarte apetisant! De gust nici nu mai spun, imi ploua in gura de pofta…

  1. Barbalata (Puiu) Mirela on

    Imi plac la nebunie. Dar mie nu imi ies…….asa ca am renuntat. Mereu am respectat retele dar nu stiu unde gresesc . Imi ies crude….

Lasă un răspuns