Delicatese Literare
Prezentari carti

Golful pasiunii de Sherryl Woods, Seria Chesapeake Shores, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Golful pasiunii

(Moonlight Cove – 2011)

Sherryl Woods

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

 1. Golful visurilor – The Inn at Eagle Point – 2009 – prezentare
 2. Iubirea de odinioară – Flowers on Main – 2009 – prezentare
 3. Portul dragostei – Harbor Lights – 2009 – prezentare
 4. Mai dă-mi o șansă – A Chesapeake Shores Christmas – 2010 – prezentare
 5. Împărtășind același vis – Driftwood Cottage – 2011 – prezentare
 6. Golful pasiunii – Moonlight Cove – 2011
 7. Alături de tine – Beach Lane – 2011 – prezentare
 8. Reuniune de familie – An O’Brien Family Christmas – 2011 – prezentare
 9. The Summer Garden – 2012
 10. A Seaside Christmas – 2013
 11. The Christmas Bouquet – 2014
 12. Dogwood Hill – 2014
 13. Willow Brook Road – 2015
 14. Lilac Lane – 2017

Volumul cu nr. 6 din seria „Chesapeake Shores”, după ”Împărtășind același vis, publicat în luna iulie.
Heather este o mamă singură, Connor afectat de divorțul părinților nu crede în căsătorie, dar întâlnirea lor le va demonstra că pentru unele vise merită să lupți.

Jess O’Brien a întâmpinat multe obstacole în viață, pe care a luptat să le depășească: sindromul deficitului de atenție, falimentul în care aproape a băgat mult iubitul ei han de la Eagle Point, dar mai ales faptul că s-a văzut mereu ca fiind eșecul unei familii în care reușita era singura opțiune.

Acum este pregătită, în sfârșit, să-și împartă viitorul cu un bărbat. Așa că bunele ei prietene o conving să se înscrie, alături de ele, pe un site matrimonial. Însă, spre marea ei dezamăgire, nimeni nu se arată interesat de ea. Răspunzător de acest lucru este nimeni altul decât prietenul ei din copilărie – și inițiatorul site-ului –, psihologul Will Lincoln, care a decis că a găsit bărbatul perfect pentru Jess: pe el însuși!

Will o iubește pe Jess practic dintotdeauna. Îi cunoaște punctele forte și slăbiciunile, și le acceptă pe toate. Însă, cu tot farmecul și sinceritatea lui Will, Jess se teme că el o privește doar ca pe un studiu de caz. Având în spate susținerea întregului clan O’Brien, Will apelează la toate atuurile pentru a o cuceri. Este însă îndeajuns pentru a o convinge pe Jess că el este cel pe care l-a așteptat toată viața?

Citate:

„– Chiar nu poți să taci din gură măcar zece secunde?
Se aplecă și își lipi buzele de ale ei. Sărutul reuși să săvârșească minunea. O reduse la tăcere. De fapt, pur și simplu o făcu să nu mai știe de nimic. Buzele lui erau ferme, convingătoare, tandre.
Când își dezlipi buzele de ale ei, Jess clipi de câteva ori.
– Will?
De data asta îi murmură numele, abia reușind să respire. Chiar nu mai avea aer. Asta da răsturnare de situație! Cine și-ar fi închipuit că un bărbat putea săruta așa, cu o pasiune clocotitoare pe care abia și-o putea ține în frâu?“

„Jess îl urmărise din ochi pe Will plecând cu Susie către plajă și simțise fiorul unui sentiment necunoscut, ceva ce nu mai trăise până atunci, cel puțin nu legat de Will.
Ce să se mai ascundă după deget? O încerca un sentiment de gelozie. Își dădea seama că era ridicol și asta dintr-o mie de motive, în primul rând fiindcă toată lumea știa că Susie nu avea ochi decât pentru Mack.
Totuși, iată că Jess era geloasă. Nu-i convenea că fusese lăsată deoparte, în timp ce Will plecase cu altă femeie, mai ales că era vorba de Susie. De câțiva ani buni, Jess se găsea într-un fel de rivalitate prostească cu verișoara ei mult prea perfectă. Probabil acesta era motivul: nu voia să-l împartă pe Will cu verișoara care deja avea tot ce-și dorise Jess dintotdeauna: respect, succes academic, popularitate.“

„Nu era sărutul arzător a doi oameni îndrăgostiți pătimaș unul de altul. Nu era preludiul unei partide de sex fără restricții. Era sărutul blând și timid al unui bărbat care încerca să dovedească faptul că sentimentele lui erau
adevărate, un bărbat dispus să se aștepte la mai mult.“

Veți putea citi întreaga poveste în romanul GOLFUL PASIUNII de Sherryl Woods, volumul cu nr. 6 al seriei „Chesapeake Shores“. De vineri, 14 august 2020, la toate punctele de difuzare a presei!

Sursa: Cărți Romantice

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *