Delicatese Literare
Prezentari carti

Grădina cu iasomie de Jane Coverdale, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Grădina cu iasomie

(The Jasmine Wife – 2019)

Jane Coverdale

Editura Litera

Colecția Blue Moon

La miezul nopții, când înflorește iasomia în grădină, o femeie își așteaptă iubitul...

Pentru Sara Archer, viitorul de soție devotată a unui funcționar britanic în India pare asigurat, dar întâlnirea cu frumosul și puternicul Ravi Sabran schimbă totul.

Sub soarele torid al Indiei, poleiala înaltei societăți se topește, iar Sara observă curând că nimeni nu e ce pare a fi, în special soțul ei, Charles.

Dar în frumoasele grădini cu iasomie de la palatul maharajahului, Sara urmează o cărare plină de pericole, ce o îndepărtează de soțul ei cel brutal și o duce spre Ravi și taina legată de nașterea ei.

Dacă vă plac romanele istorice de dragoste, acest debut va fi de neratat, iar Jane Coverdale o autoare ale cărei cărți vor deveni favoritele voastre. – Debbie’s Book Reviews
O poveste romantică uimitoare, care te prinde în mreje, pe fundalul Indiei din perioada colonială britanică. Perfectă pentru fanii lui Janet MacLeod Trotter, Dinah Jefferies și ai revelației globale, Lucinda Riley. – Fantastic Fiction
Romanul GRĂDINA CU IASOMIE de Jane Coverdale este disponibil începând de astăzi 03.08.2021 la toate punctele de difuzare a presei, la prețul de 29,99 lei.

Spune-ți părerea!