Grădina de iarnă de Kristin Hannah, Editura Litera, Colecția Blue Moon

1

Grădina de iarnă

(Winter Garden – 2010)

Kristin Hannah

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Meredith și Nina Whitson sunt două surori foarte diferite. Una a rămas acasă ca să-și crească copiii și să se ocupe de livada de meri a familiei; cealaltă și-a urmat visul și a călătorit prin lume, devenind o fotojurnalistă faimoasă.
Dar când tatăl lor se îmbolnăvește, cele două femei se vor reîntâlni, regăsind-o și pe Ania, mama lor distantă și ostilă, care nu le oferă fiicelor ei nici un fel de mângâiere. Pe patul de moarte, tatăl le smulge însă o ultimă promisiune femeilor din viața sa.
Totul începe cu o poveste cum surorile nu au mai auzit vreodată – o idilă captivantă, misterioasă, ce se desfășoară pe o perioadă de mai bine de șase decenii și pe două continente, din Leningradul înghețat, aflat în plin război, până în Alaska zilelor noastre. Această dramă cutremurătoare le unește pe cele trei femei într-un mod cu totul neașteptat. Meredith și Nina vor afla în cele din urmă secretul ce marchează trecutul mamei lor și vor descoperi un adevăr teribil, care va zdruncina însuși fundamentul familiei lor și le va schimba viața.
Veți putea citi întreaga poveste în GRĂDINA DE IARNĂ de Kristin Hannah – disponibil de marți, 5 martie 2019 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea, la prețul de 19,99 lei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Kristin Hannah pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Kristin Hannah

Listă cărți apărute în colecția Blue Moon

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

 

About Author

Un comentariu

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: