Delicatese Literare
Prezentari carti

Greșeala de Elle Kennedy, Editura Epica, Colecția EpicLove

Greșeala

(The Mistake – 2015)

Elle Kennedy

Editura Epica

Colecția EpicLove

An apariție: 2020

1. Pactul – The Deal – 2015 – recenzie
2. Greșeala – The Mistake – 2015
3. The Score – 2016
4. The Goal – 2016

JOHN LOGAN este un student chipeș din anul trei, care poate avea orice fată dorește. Pentru el, un adevărat star în echipa de hochei a universității, viața e un șir neîntrerupt de petreceri și de aventuri de-o noapte. Cu toate acestea, dincolo de zâmbetul lui cuceritor și al farmecului personal se ascunde îngrijorarea față de viitorul care îl așteaptă după absolvire. O întâlnire întâmplătoare cu GRACE IVERS, o frumoasă studentă de anul întâi, îl însuflețește și îi distrage atenția de la temerile sale. Dar apoi tânărul face o greșeală care o îndepărtează pe Grace, așa că John are de gând să îi demonstreze că merită să primească încă o șansă.

După un prim an de facultate nu tocmai reușit, Grace se întoarce la Universitatea Briar ceva mai înțeleaptă, crezând că a trecut peste incidentul neplăcut cu acel jucător de hochei arogant. Nu mai e fata sfioasă pe care el a cunoscut-o. Grace e hotărâtă: dacă John o vrea înapoi, va trebui să facă mari eforturi. De data asta, ea va conduce jocul… și plănuiește să-l țină pe jar.

Cărțile autoarei Elle Kennedy se pot comanda pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Epica

Recenzii și prezentări cărți young adult

One Comment

Spune-ți părerea!