Delicatese Literare
Prezentari carti

Guvernanta de Christi Caldwell, Seria Fete și secrete, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Guvernanta

(The Governess – 2019)

Christi Caldwell

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

Volumul cu nr. 3 al seriei „Fete și secrete” după ÎMBLÂNZIREA SCORPIEI, publicat în luna martie.
1. Secretul Cleopatrei (The Hellion – 2018) – prezentare
2. Îmblânzirea scorpiei (The Vixen – 2018) – prezentare
3. Guvernanta (The Governess – 2019)
4. Pentru inima unui marchiz (The Bluestocking – 2019) – prezentare
5. Contele și curtezana (The Spitfire – 2019)
Broderick nu privește cu ochi buni faptul că Reggie, guvernanta fraților săi mai mici, vrea să-și deschidă un salon de muzică. Iar bătălia voințelor se dă pe tărâmul seducției…
Regina Spark l-a iubit dintotdeauna pe Broderick Killoran, temutul proprietar al clubului Bârlogul Diavolului, care a salvat-o și i-a oferit o viață mai bună decât pe străzile nemiloase de la periferia Londrei.
Deși Reggie – așa cum o știu toți – este apreciată de familia Killoran și a devenit prietena și confidenta lui Broderick, ea nu i-a mărturisit niciodată ce simte cu adevărat pentru el. Și nu și-a ascuns doar sentimentele, ci și intenția de a pleca de la club pentru a-și deschide propria afacere.
Deși Broderick și-a clădit imperiul cu viclenie și cu sânge-rece și vrea cu orice preț să fie acceptat de înalta societate, loialitatea față de familie este cea mai importantă pentru el. Iar când află de intențiile ascunse ale lui Reggie de a-l părăsi pentru a-și clădi propriul viitor, nu îi poate ierta trădarea. Așa că reacționează cum ar face-o cu orice rival în afaceri – printr-o răzbunare rapidă.
Însă în loc să fie intimidată, Reggie răspunde cu o furie care îl șochează pe Broderick și aprinde în el pasiuni profunde. Și în timp ce bătălia voințelor se duce în lumina strălucitoare a balurilor londoneze, sunt scoase la iveală secrete care ar putea fi dezastruoase în ochii înaltei societăți – dar și de neprețuit pentru inimă.
Citate:
„Nu o dorise și nici nu o urmărise cu privirea așa cum făcea un bărbat care tânjea după o femeie.
Însă îi cuprinse un obraz. Alintându-l cu palma. Și o reduse la tăcere, tulburându-i gândurile. Degetele lui aspre pe obrazul ei se simțeau atât de diferit față de atingerea singurului alt bărbat căruia îi permisese să facă asta! Mâinile lui Broderick erau bărbătești în toate modurile. Neînfricate în fața muncii. Mâini care uciseseră pentru a o proteja cu ani în urmă. Acest gest nobil era unul dintre multele motive pentru care ea îl iubea.”
„Reggie știa, cu o intuiție la fel de veche precum gustul primului păcat al Evei, că a fi în brațele lui Broderick, a se preda sărutului său și a se deschide în fața lui nu aveau să semene deloc cu îmbrățișările ieftine pe care fusese obligată să le trăiască alături de Lord Oliver.
Că avea să fie magic. Lăsă capul pe spate pentru a primi acel sărut.”
„– Ce ai tu, Regina Spark, de ce îmi întuneci judecata? îi șopti el printre sărutări.
Ea îi răspunse la acea întrebare cu un geamăt și îl trase mai
aproape, lipindu-se de el, ca o sirenă care îl atrăgea în adâncuri, mai adânc în capcana ei, iar el înțelese slăbiciunile simplilor muritori.
Și asta pentru că a gusta nu era suficient. Să guste din ea însemna să se amăgească. Tentația. Păcatul mascat în splendoare. O voia pe toată, la naiba cu regulile onoarei! Pentru că nu-i păsa deloc că această femeie era angajata lui și nici nu se gândea la anii de prietenie dintre ei. Trupul lui nu știa altceva în afară de foamea de a o cunoaște în cel mai primitiv mod.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul GUVERNANTA de Christi Caldwell, al treilea volum al seriei „Fete și secrete“. De luni, 27 iulie, la toate punctele de difuzare a presei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de Poveste iulie 2020

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *