Delicatese Literare
Prezentari carti

Hanul cu magnolii de Carolyn Brown, Editura Litera, Colecţia Blue Moon

Hanul cu magnolii

(The Magnolia Inn – 2019)

Carolyn Brown

Editura Litera

Colecţia Blue Moon

An apariție: 2020

 

Carolyn Brown e autoarea bestsellerului SECRETE ȘI SPERANȚE, apărut de asemenea în Colecția Blue Moon.
Când a moștenit Hanul cu Magnolii, o casă din perioada victoriană amplasată în mijlocul pădurilor de pini din estul Texasului, lui Jolene Broussard i s-a îndeplinit un vis extraordinar.
După o viață petrecută cu regretul că nu și-a putut salva mama care avea tendințe de autodistrugere, Jolene știe că pensiunea pe care până acum au condus-o mătușa și unchiul ei este cea mai bună metodă de a începe o viață nouă, într-un loc pe care să-l poată numi acasă. Are doar o mică problemă: un constructor încăpățânat și cu toane pe nume Tucker Malone, care deține jumătate din Hanul cu Magnolii și a reușit să-și înfigă cizmele prăfuite de cowboy în mijlocul visului ei.
De la moartea soției, vina și demonii interiori l-au chinuit pe Tucker și l-au făcut să fie la fel de închis în sine ca Jolene. Ultimul lucru la care se așteaptă este ca partenera lui de afaceri să-i stârnească sentimente pe care nu mai credea că le poate avea. Și indiferent cât de precaută este Jolene, poate că și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche – un om pe care să-l ajute, dar pe care să se poată și baza la nevoie.
Lucrările de renovare la Hanul cu Magnolii sunt doar primul pas către refacerea propriilor inimi. Vor fi cei doi în stare să renunțe la trecutul dureros și să aibă încredere în viitorul lor împreună?
Romanul HANUL CU MAGNOLII de Carolyn Brown va fi disponibil de vineri, 4 septembrie, la chioșcuri, la prețul de 29,99 lei.

Listă cărți apărute în colecția Blue Moon

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

3 Comments

  • Oli

    O carte drăguță și ușor de citit, fără mari pretenții, dar perfectă pentru a te relaxa la sfârșitul unei zile solicitante. Personaje frumoase, prietenie, romantism, happy-end. În mod deosebit mi-a plăcut grupul de doamne în vârstă, excentrice, prietenia și conversațiile lor. Un minus pentru traducere, care chiar mi-a dat bătăi de cap de cîteva ori.

    • familiasimionescuyahooro

      Multumim pentru frumoasele impresii si recomandare, Oli!❤Am achizitionat si eu aceasta carte dar nu am apucat sa o citesc inca. Intr-un weekend cu siguranta o voi face. Pup❤

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *