Delicatese Literare
Prezentari carti

Har și destin de Jennifer L. Armentrout, Editura Litera

Har și destin

(Grace and Glory – 2021)

Jennifer L. Armentrout

Editura Litera

Colecția New Moon

Data apariție: februarie 2022

Nr. pagini: 448

Traducerea: Iulia Dromereschi

Ultimul volum al trilogiei Mesagerul

  1. Furie și furtună – Storm and Fury – 2019 – recenzie

  2. Ruină și blestem – Rage and Ruin – 2020 – prezentare

  3. Har și destinGrace and Glory – 2021 

Pe primul loc în topul New York Times și în rândul autorilor internaționali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuiește în Charles Town, West Virginia.

Scriitoare prolifică, ea declară că dedică scrisului opt ore pe zi, iar în rest își petrece timpul citind, urmărind filme cu zombie sau plimbându-se împreună cu soțul ei și cu câinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat naștere în orele de matematică, când scria nuvele…

Armentrout scrie literatură paranormală pentru adolescenți, cărți de science fiction, fantasy și romance contemporan.

Opera ei e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atestă valoarea.

Unul dintre romanele sale pentru adolescenți, Obsidian, urmează să fie ecranizat.

Este considerată un autor „hibrid“, care și-a publicat cu succes cărțile în regim de self-publishing, având și contracte cu mici publicații independente sau cu edituri clasice. De asemenea, Armentrout inițiază evenimente anuale ce adună laolaltă peste o sută de autori de bestselleruri pentru adolescenți și adulți.

ORICE MAGIE POATE FI FOLOSITĂ PENTRU LUCRURI MĂREȚE SAU TERIBILE

Trinity Marrow pierde bătălia și pe Protectorul ei drag. Acum, chiar dacă îi are de partea ei pe demoni și pe Gardieni, nu e sigur că va câștiga lupta împotriva Mesagerului.

Aducerea lui Lucifer înapoi în lume pentru a doborî această entitate malefică probabil că nu e cea mai grozavă idee, dar pare unica soluție... așa cum doar ultimul înger căzut rămas, cu imensa lui putere, poate redresa cursul evenimentelor. În vreme ce între Trin și Zayne se creează o nouă și mult mai periculoasă legătură, Lucifer coboară iadul pe Pământ, și la orizont se întrevede amenințătoarea apocalipsă. Lumea se află pe buza prăpastiei, sfârșitul e iminent și nu există decât o singură certitudine: fie că forțele Binelui vor învinge sau nu, nimic nu va mai fi ca înainte.

Pasiune, trădare, greșeli mortale... trilogia Mesagerul se încheie cu un roman animat de personaje memorabile, de scene imprevizibile și de un sfârșit dulce-amar care îi va emoționa pe cititori.

„Ca de obicei, Armentrout excelează în crearea unei lumi paranormale credibile, accesibile și încântătoare.“ – Booklist

„Personajele lui Jennifer L. Armentrout îți acaparează inima și nu-i mai dau drumul. Fiecare pagină m-a făcut să-mi doresc să citesc mai mult.“ – Brigid Kemmerer autoarea bestsellerului Curse So Dark and Lonely

Veți putea citi întreaga poveste în romanul Har și destin – disponibil de joi, 10 februarie 2022, la chioșcuri, la prețul de 29,99 lei.

Cărțile autoarei Jennifer L. Armentrout pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librex.ro, emag.ro, dol.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Jennifer L. Armentrout

Recenzii și prezentări cărți fantasy

Recenzii și prezentări cărți young adult

Colecția New Moon februarie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *