Delicatese Literare
Prezentari carti

Harta inimii de Susan Wiggs, Editura Miron

Harta inimii de Susan Wiggs

Harta inimii 

(Map of the Heart – 2017)

Susan Wiggs

Editura Miron

An apariție: 2018

Dragoste și familie. Război și secrete. Trădare și salvare.
Susan Wiggs revine cu o poveste emoționantă, în cere redă atmosfera ce traversează timpul și oceanele, de pe țărmul Delaware și până în teatrele de război din Franța, în timpul celui de-al doilea război mondial.
Camille Adams rămâne văduvă în urma unei tragedii dar s-a împăcat cu trecutul și a făcut eforturi să-și continue viața alături de fiica ei, Julie, o adolescentă complexată, în comunitatea liniștită a unui orășel de pe litoral.
Apoi, sosirea unui pachet misterios deschide ușa secretelor de familie din trecut.
După ce descoperă o poveste ascunsă, Camille nici nu bănuiește că va porni într-o aventură care o va transforma complet.
Camille, Julie și tatăl Camillei se întorc în orășelul din Franța, unde el și-a petrecut tinerețea. Aici amintiri neașteptate îi conduc înapoi, în zilele întunecate ale celui de-al doilea război mondial. Henry își descoperă adevăratele rădăcini iar Camille se cufundă în tradiția franceză.
În peisajul splendid din Provence află momente surprinzătoare din trecutul familiei și Provence le va furniza răspunsurile pe care le căutau. Camillei îi va oferi  a doua șansă. În călătoria aceasta ea va descoperi inima unui bărbat misterios, Finn, fost ofițer de marină, în prezent profesor la universitatea franceză, care reușește să reaprindă în ea o scînteie pe care o credea înăbușită.
“Excepțional, un roman tensional și plin de strălucire…” – New York Times
Sursa: Editura Miron

Cărțile apărute la Editura Miron pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, emag.ro

 

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *