Delicatese Literare
Prezentari carti

Heart Bones de Colleen Hoover, Editura Epica

Heart Bones

(Heart Bones – 2020)

Colleen Hoover

Editura Epica

Nr. de pagini: 320

An apariție: 2021

Colleen Hoover este o îndrăgită autoare de romane pentru tineri dintre care nu mai puțin de zece figurează pe listele de bestselleruri New York Times. Mai multe dintre acestea sunt traduse în limba română la Editura Epica: Hopeless. Fără speranță,Slam, din dragoste pentru Layken,Ugly Love. Despre fața urâtă a iubirii, Confess, Speranța pierdută, Totul se termină cu noi, Verityși Dintotdeauna tu.

Despre agonia unor inimi frante. Viata si numele de familie sunt singurele lucruri pe care Beyah Grim le-a primit de la parintii ei. Croindu-si singura un drum prin viata, Beyah trebuie sa infrunte, din nou singura, marile obstacole ale destinului. Cum numai doua luni o mai despart de viitorul pe care si l-a cladit si de trecutul pe care vrea sa-l lase in urma, moartea neasteptata a mamei ei o lasa fara prea multe optiuni. Obligata sa recurga la ultima solutie, Beyah trebuie sa petreaca vara pe o peninsula din Texas, alaturi de tatal ei, pe care nici nu-l cunoaste bine. Vrea sa treaca neobservata de cei din jur pana la sfarsitul verii, dar noul ei vecin, Samson, ii da planurile peste cap.

Aparent, Samson si Beyah nu au nimic in comun. Ea are un trecut dominat de saracie si neglijenta; el provine dintr-o familie bogata si privilegiata. Singurul lucru pe care par sa-l impartaseasca il reprezinta atractia amandurora fata de tristetea si amaraciunea vietii. Si asta ii uneste. Mistuiti de o legatura mult prea puternica pentru a o mai putea nega, Beyah si Samson accepta sa stea pe „malul” unei aventuri de-o vara. Beyah nu realizeaza insa ca o furtuna nimicitoare ameninta sa mature malul fragil pe care sta, purtandu-i inima in largul marii.

Cărțile autoarei Colleen Hoover pot fi comandate pe librex.ro, elefant.ro, libris.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Colleen Hoover

Recenzii și prezentări cărți Editura Epica

Spune-ți părerea!