Delicatese Literare
DIVERSE

HEDDI GOODRICH, autoarea bestsellerului Pierduți în Cartierul Spaniol vine la București pe 7-8 februarie!

Editura RAO și Diverta o aduc la București pe HEDDI GOODRICH, autoarea bestsellerului Pierduți în Cartierul Spaniol

Lansat în toamna anului trecut în Italia, romanul a acaparat cu rapiditate atenția celor mai importante publicații. Criticii au început să publice recenzii favorabile, iar blogurile de literatură și rețelele de socializare vorbeau despre descoperirea unei voci puternice, al cărei stil promite mult. 
„O declarație de dragoste pentru Napoli, deloc previzibilă, puternică și autentică…”, „Uitați de Elena Ferrante! În acest roman, Napoli este încântător, hipnotic, descris cu iubire și nostalgie.” – titrau cele mai importante publicații din Italia, la lansarea cărții. 
Pierduți în Cartierul Spaniol, romanul de debut al americancei Heddi Goodrich a fost publicat de Editura RAO în septembrie și a fost primit cu entuziasm și la noi. Romanul spune povestea a doi tineri îndrăgostiți și a orașului Napoli, un loc plin de istorie și de viață. O dragoste complicată și profundă, care îi pune la încercare în toate modurile pe tinerii boemi. În adâncul galeriilor de sub oraș, dar și pe culmile Vezuviului. Cartierul Spaniol este deopotrivă un labirint atragator și un păpușar care conduce o scenă de iubire. Heddi Goodrich are curajul să povestească o parte din propria dragoste studențească, pe care mulți dintre cititori au trăit-o. 
Pe 8 februarie, la 16.00, la Diverta Lipscani, va avea loc întâlnirea cu cititorii.  
Un fragment este disponibil la: https://www.raobooks.com/wp-content/uploads/2018/11/FRAGMENT-Pierduti-in-Cartierul-Spaniol.pdf

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *